Werken bij Rutgers & Posch

Rutgers & Posch is een advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam, dat in 2013 is opgericht door ervaren partners afkomstig van gerenommeerde internationale kantoren. Met ervaren advocaten staat het kantoor ondernemers, investeerders en financiers bij door hen te adviseren en geschillen op te lossen. Rutgers & Posch kenmerkt zich door de combinatie van Big Law expertise en een persoonlijke opzet en brengt zo het beste van twee werelden bij elkaar – voor zowel cliënten als advocaten. Rutgers & Posch is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, procesrecht, financieel- en insolventierecht en gezondheidsrecht. Daarnaast kent Rutgers & Posch een sectorfocus waarmee het kantoor zich in multidisciplinaire teams richt op onder andere de sectoren zorg, financiële instellingen en digitaal, media en technologie.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Internationaal actief
  • 42% / 58%
  • Gem. leeftijd 41
  • 43 medewerkers in NL

Waarom werken bij Rutgers & Posch

Lennaert
Lennaert
Partner Corporate / M&A

Nou, ik was een van de oprichters van dit kantoor. Wij wilden na vele jaren bij heel grote kantoren te hebben gewerkt, een wat anders vormgegeven kantoor opzetten. Iets minder marmer en iets meer vrolijkheid. Ik geloof nog steeds dat dat gelukt is.

Justus
Justus
Partner

Voordat ik bij Rutgers & Posch aan de slag ging, was ik werkzaam bij twee grote internationale advocatenkantoren, met alle voor- en nadelen van dien. Bij Rutgers & Posch krijg ik de kans om werk op hoog niveau te doen, gecombineerd met een goede work-life balance en gezellige sfeer.

Maarten
Maarten
Senior Medewerker Banking & Finance

De combinatie van interessant werk in een boutique setting met een persoonlijke benadering spreekt me erg aan. Bovendien vind ik het uitdagend dat je als medewerker al vroeg wordt gestimuleerd goede relaties met cliënten op te bouwen en te onderhouden. Na een aantal leuke gesprekken was de keuze dan ook snel gemaakt.

Banen bij Rutgers & Posch

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Voor Rutgers & Posch is de grootste uitdaging om met de enorme groei van het kantoor in een continu ontwikkelende markt aan de gekozen strategie ‘Big Law expertise in een boutique setting’ vast te houden. We hechten nog steeds veel waarde aan deze strategie, omdat het werkt voor onze advocaten en onze cliënten. We blijven specialistisch en hoogwaardig juridisch advies combineren met een toegankelijke en persoonlijke werkwijze, waarbij we steeds oog houden voor de ontwikkelingen in de markt.

‘In een sterk veranderende juridische markt van toegevoegde waarde blijven voor cliënten.’

Rutgers & Posch