Werken bij Rutgers & Posch

Rutgers & Posch is een boutique advocatenkantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam, dat in 2013 is opgericht door ervaren partners afkomstig van gerenommeerde internationale kantoren. Met 35 advocaten staat het kantoor ondernemers, investeerders en financiers bij door hen te adviseren en geschillen op te lossen. Rutgers & Posch kenmerkt zich door de combinatie van Big Law expertise en een boutique opzet. Het doel is om cliënten een hoog inhoudelijk kwaliteitsniveau te bieden met een persoonlijke aanpak die past bij een boutique kantoor. Rutgers & Posch is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, procesrecht, financieel- en insolventierecht, vastgoedrecht, dataprotectie en privacyrecht en gezondheidsrecht. Daarnaast kent Rutgers & Posch een sectorfocus waarmee het kantoor zich in multidisciplinaire teams richt tot de sectoren zorg, vastgoed, financiële instellingen en digitaal, media en entertainment.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Internationaal actief
  • 55% / 45%
  • Gem. leeftijd 38
  • 40 medewerkers in NL

Waarom werken bij Rutgers & Posch

David
David
Sr. Medewerker Corporate / M&A (Vastgoed)

Ik was hiervoor werkzaam bij twee Amerikaanse kantoren en was op zoek naar een wat persoonlijkere benadering en omgeving, maar waarin wel dezelfde kwaliteit geboden wordt.

Wouter
Wouter
Sr. Medewerker Finance

De beste oplossing voor een juridisch vraagstuk bereik je door daar open over te sparren met een vertrouwd adviseur. Dat is de aanpak van Rutgers & Posch en die past goed bij mij. De keuze was dus snel gemaakt!

Lennaert
Lennaert
Partner Corporate / M&A

Nou, ik was een van de oprichters van dit kantoor. Wij wilden na vele jaren bij heel grote kantoren te hebben gewerkt, een wat anders vormgegeven kantoor opzetten. Iets minder marmer en iets meer vrolijkheid. Ik geloof nog steeds dat dat gelukt is.

Annemarth
Annemarth
Sr. Medewerker Arbeidsrecht

Bij Rutgers & Posch krijg je van begin af aan veel verantwoordelijkheden. Je werkt samen met een partner aan zaken, maar mag veel dingen zelf doen. Hierdoor word ik uitgedaagd om het beste in mezelf naar boven te halen.

Banen bij Rutgers & Posch

Wat is onze grootste uitdaging?

Voor Rutgers & Posch is de grootste uitdaging om met de enorme groei van het kantoor in een continu ontwikkelende markt aan de gekozen strategie ‘Big Law expertise in een boutique setting’ vast te houden. We hechten nog steeds veel waarde aan deze strategie, omdat het werkt voor onze advocaten en onze cliënten. We blijven specialistisch en hoogwaardig juridisch advies combineren met een toegankelijke en persoonlijke werkwijze, waarbij we steeds oog houden voor de ontwikkelingen in de markt.

‘In een sterk veranderende juridische markt van toegevoegde waarde blijven voor cliënten.’

Rutgers & Posch