Werken bij Quatronic

Quatronic is een start-up met een duidelijke missie: de allerbeste worden in het ontwikkelen van low code-applicaties. Quatronic gelooft sterk in het potentieel van low code en denkt dat dit een cruciale rol gaat spelen in de digitale transformatie van organisaties.

En de organisatie is goed op weg om deze missie waar te maken! Quatronic werd opgericht in 2018, door vier vrienden met eenzelfde passie. Inmiddels is Quatronic uitgegroeid tot een bedrijf met achtentwintig werknemers. De vraag naar het verbeteren van bedrijfsapplicaties blijft groeien en daar kan jij aan bijdragen.

Quatronic past bij jou als je klanten echt verder wilt helpen met het toepassen van de nieuwste technologieën. Quatronic is een geschikte werkgever voor jou als je graag in een team werkt maar ook goed zelfstandig aan het werk kunt.

Wouter van der Meij
Wouter van der Meij
Partner en Business Technology consultant
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 28 werknemers
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd 30 jaar
  • Business Casual
  • Bedrijfsfitness

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Quatronic heeft drie thema’s waarin medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelingen met trainingen: Delivery, Social en Entrepreneurial. Daarnaast is er één dag per week ruimte voor eigen ontwikkeling en kun je ideeën inbrengen, zoals de uitwerking van een nieuwe propositie. Quatronic is een snelgroeiend bedrijf en technologische ontwikkelingen staan niet stil. Daarom verwacht Quatronic dat werknemers actief blijven leren en de nieuwe technologie snel eigen maken.

Waarom werken bij Quatronic

Remco Snijders
Remco Snijders
Business Technology consultant

Quatronic voelde meteen als een club vrienden die projecten uitvoert voor hun klanten. Daarnaast sprak de focus op kwaliteit en het constant willen verbeteren van je resultaten mij aan. Het was voor mij een hele goede combinatie van creativiteit, analytisch denken en mensen helpen.

Natalie Brik
Natalie Brik
Business Technology consultant

Mijn interesse voor Quatronic werd gewekt door de enthousiaste vacature om bij te dragen aan deze start-up. De sfeer van het bedrijf heeft me overtuigd. Wat hier aan bijdraagt zijn de jonge mensen, de ambitie en het kantoor in B. Ik was op zoek naar werk waarin techniek en consultancy samenkomen en waarin ik ook mijn creativiteit kwijt kan, en dit vond ik in de functie Business Technology consultant.

Auke Akkerman
Auke Akkerman
Senior Business Technology Consultant

Ik wilde graag bij Quatronic werken omdat ik geloof dat digitalisering van bedrijven vaak verkeerd wordt aangepakt. Veel focus op big data en machine-learning, en te weinig op de ondersteunende systemen voor de dagelijkse operatie. Bij Quatronic richten we ons op het versimpelen en digitaliseren van processen en workflows waarbij allerlei excel en papierwerk overbodig wordt gemaakt. Dat levert direct winst op.

Banen bij Quatronic

Vakgebied
Er zijn meer vacatures beschikbaar in andere talen
Klik hier voor vacatures in het Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze uitdaging is om altijd up-to-date te blijven omtrent de technologische ontwikkelingen, en deze zo optimaal mogelijk toe te passen bij onze klanten.

‘Altijd up-to-date blijven omtrent technologische ontwikkelingen en deze optimaal toepassen bij onze klanten.’

Quatronic