Werken bij PSI

PSI is in 1996 opgericht met als doel om organisaties te helpen met hun inkoop- en contractmanagement. In de loop der jaren is de focus komen te liggen op opdrachten in het fysieke domein en ICT. Het bedrijf ondersteunt organisaties met adviesdiensten rondom inkoop en aanbesteding, en helpt klanten met inkoopvraagstukken. Daar zit vaak een organisatiegerelateerde uitdaging achter. PSI onderzoekt die ook, waardoor de adviseurs betere oplossingen kunnen bieden. Daarnaast helpt PSI organisaties op het gebied van organisatieontwikkeling en informatiemanagement.

Er is veel persoonlijk contact (zowel privé- als werkgerelateerd) en aan de ontwikkeling van de medewerker wordt veel aandacht besteed. Zo kom je binnen in een uitgebreid inwerktraject, krijg je persoonlijke coaching, wordt het jaarplan samen opgesteld en is er eens per kwartaal aan groeidag. Er is sprake van veel vrijheid, afwisseling en eigen verantwoordelijkheid, ervaren de werknemers een goede werk-privébalans en is de sfeer die er binnen het team hangt informeel. Het kantoor van PSI is gevestigd in Amersfoort, maar op het moment wordt er vooral thuisgewerkt.

Je moet niet bij PSI gaan werken als je veel structuur nodig hebt en niet zelf initiatieven kunt nemen. Je moet wel bij PSI gaan werken als je veel wil leren en het leuk vindt om veel verantwoordelijkheid te hebben.

Edith Weersink
Directeur
  • Hoofdkantoor in Amersfoort
  • 7 werknemers
  • Actief in Nederland
  • 45% / 55%
  • Gem. leeftijd 40 jaar

Ontwikkelen binnen de organisatie

Binnen PSI ben je medeverantwoordelijk voor je eigen groei, en bepaal je de snelheid waarmee je die realiseert. Elke werknemer maakt een jaarplan waarin de eigen ambities uiteen worden gezet. Ook pak je bepaalde doelstellingen op uit het jaarplan van PSI, samen met collega’s. Je krijgt een budget om opleidingen te volgen en daarnaast stimuleren we actief dat je je collega’s helpt ontwikkelen en dat jij leert van je collega’s.

Waarom werken bij PSI

Karlijn Verschuur
Karlijn Verschuur
Adviseur

Ik wilde mijn kennis op inkoopgebied graag in de praktijk toe gaan passen. Daarbij leek de functie van Adviseur mij het meest leerzaam, omdat je vaak meerdere opdrachtgevers hebt en dus veel kennis opdoet bij verschillende projecten. Bij PSI kreeg ik deze kans en ik leer nog iedere dag enorm veel. Daarnaast trok het mij erg aan dat PSI een relatief klein bedrijf is en ik direct een goede sfeer voelde.

Laurens Goudriaan
Laurens Goudriaan
Directeur en Senior Adviseur

Ik vind PSI een mooie organisatie. De mensen in het team, de opdrachtgevers en de opdrachten, de dienstverlening... Het mooiste is eigenlijk wel de ambitie: om te ontwikkelen en om onszelf te verbeteren. Daar een bijdrage aan kunnen leveren was voor mij aanleiding om aan te sluiten.

Edith Weersink
Edith Weersink
Directeur en Senior Adviseur

Hiervoor was ik ZZP'er. Ik vond het leuk om naast het uitvoeren van opdrachten voor klanten, ook ondernemer te zijn en een bedrijf te leiden. Dat is PSI geworden. De veelzijdigheid van mijn functie vind ik het allerleukste van mijn werk.

Corline Hazenoot
Corline Hazenoot
Medior Adviseur

Bij PSI heb ik maatschappelijke impact door gemeenten en overheden te ontzorgen en te prikkelen.

Banen bij PSI

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onderdeel worden van de klantorganisatie, en tegelijk met frisse blik en aanpak vraagstukken oplossen.

‘Opdrachtgevers helpen bij strategische vraagstukken (h)erkennen.’

PSI