Werken bij PSI

PSI is in 1996 opgericht met als doel om organisaties te helpen met hun inkoop- en contractmanagement. In de loop der jaren is de focus komen te liggen op opdrachten in het fysieke domein en ICT. Het bedrijf ondersteunt organisaties met adviesdiensten rondom inkoop en aanbesteding, en helpt klanten met inkoopvraagstukken. Daar zit vaak een organisatiegerelateerde uitdaging achter. PSI onderzoekt die ook, waardoor de adviseurs betere oplossingen kunnen bieden. Daarnaast helpt PSI organisaties op het gebied van organisatieontwikkeling en informatiemanagement.

  • Hoofdkantoor in Amersfoort
  • 7 werknemers
  • Actief in Nederland
  • 45% / 55%
  • Gem. leeftijd 40 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen PSI ben je medeverantwoordelijk voor je eigen groei, en bepaal je de snelheid waarmee je die realiseert. Elke werknemer maakt een jaarplan waarin de eigen ambities uiteen worden gezet. Ook pak je bepaalde doelstellingen op uit het jaarplan van PSI, samen met collega’s. Je krijgt een budget om opleidingen te volgen en daarnaast stimuleren we actief dat je je collega’s helpt ontwikkelen en dat jij leert van je collega’s.

Waarom werken bij PSI

Tim van der Zande
Tim van der Zande
Medior Adviseur

Tijdens mijn minor Inkoopmanagement merkte ik dat ik de publieke sector heel interessant vond: verantwoorden wat de overheid doet met haar geld. Ik ben toen rond gaan kijken en moest kiezen tussen een groot bedrijf of een kleiner adviesbureau. Ik aard zelf wat beter in een kleiner bedrijf met meer persoonlijk contact. Ik voel me hier echt gehoord en input wordt gewaardeerd.

Henk de Waal
Henk de Waal
Junior Adviseur

Ik heb mijn afstudeerstage bij PSI gedaan en afgerond. Tijdens mijn afstuderen heb ik kennis mogen maken met het bedrijf en team; dit vond ik passen bij mijn eigen interesses en ambities. PSI heeft een klein team met veel kennis en kunde en ik wilde hier graag onderdeel van worden. De doorgroeimogelijkheden en de verschillende opdrachtgevers spraken mij ook erg aan.

Karlijn Verschuur
Karlijn Verschuur
Junior Adviseur

Ik wilde mijn kennis op inkoopgebied graag in de praktijk toe gaan passen. Daarbij leek de functie van Adviseur mij het meest leerzaam, omdat je vaak meerdere opdrachtgevers hebt en dus veel kennis opdoet bij verschillende projecten. Bij PSI kreeg ik deze kans en ik leer nog iedere dag enorm veel. Daarnaast trok het mij erg aan dat PSI een relatief klein bedrijf is en ik direct een goede sfeer voelde.

Marlou van Gestel
Marlou van Gestel
Senior Office Manager

De functie sprak mij in eerste instantie erg aan omdat deze zeer veelzijdig is: acquisitie, offertetraject, HR, marketing en financiele boekhouding zijn allemaal onderdeel van deze baan. Daarnaast voel ik mij het prettigst in middelgrote/kleine organisaties, want ik vind het persoonlijk contact met collega's heel erg belangrijk. De persoonlijkheid, hulpvaardigheid, ambitie, leergierigheid, inzet, humor en het enthousiasme van mijn collega's bij PSI is heel bijzonder en dat resulteert in een hele fijne, prettige cultuur binnen PSI.

Laurens Goudriaan
Laurens Goudriaan
Directeur

Ik vind PSI een mooie organisatie. De mensen in het team, de opdrachtgevers en de opdrachten, de dienstverlening... Het mooiste is eigenlijk wel de ambitie: om te ontwikkelen en om onszelf te verbeteren. Daar een bijdrage aan kunnen leveren was voor mij aanleiding om aan te sluiten.

Edith Weersink
Edith Weersink
Directeur en Senior Adviseur

Hiervoor was ik ZZP'er. Ik vond het leuk om naast het uitvoeren van opdrachten voor klanten, ook ondernemer te zijn en een bedrijf te leiden. Dat is PSI geworden. De veelzijdigheid van mijn functie vind ik het allerleukste van mijn werk.

Banen bij PSI

Wat is onze grootste uitdaging?

Onderdeel worden van de klantorganisatie, en tegelijk met frisse blik en aanpak vraagstukken oplossen.

‘Opdrachtgevers helpen bij strategische vraagstukken (h)erkennen.’

PSI