Werken bij Kompak

Kompak Nederland B.V. is een co-maker en co-packer in poeders en vloeistoffen en is gevestigd in Etten-Leur. Het productiebedrijf is opgericht in 2010 en heeft momenteel 135 medewerkers in dienst. De Mengerij beschikt over twee moderne vloeistof- en twee poedertanks. Hier worden poeders en vloeistoffen gemengd, waarna ze worden afgevuld op de twaalf verschillende afvullijnen.

Bij het realiseren van de missie, strategie en doelstellingen van Kompak staan vier kernwaarden centraal: passie, creativiteit, slimme oplossingen en verantwoordelijkheid. Met zijn moderne machinepark streeft Kompak naar de positie van meest innovatieve co-maker/co-packer in de industrie. Kwaliteit en veiligheid staan voorop in het productieproces en komen organisatiebreed terug in alle processen en werkzaamheden binnen Kompak.

Je moet niet bij Kompak gaan werken als je jezelf niet wil blijven ontwikkelen. Kompak wil continu verbeteren en jezelf ontwikkelen hoort daarbij. Je moet zeker wel bij Kompak gaan werken als je het leuk vindt om mee te denken over verbeteringen, om echt eigenaarschap te tonen in je functie en om verantwoordelijkheden te krijgen.

Vivian Jolie
HR Adviseur
  • Hoofdkantoor in Etten-Leur
  • 135 werknemers in Nederland
  • 45% / 55%
  • Gem. leeftijd 42 jaar
  • Casual / werkkleding
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij Kompak staat het systeem van continous improvement voorop. Kompak hanteert daarom verschillende methoden om aan de opleidingsbehoeften van de medewerkers te voldoen. Bijvoorbeeld door middel van coaching in het realiseren van doelen, intervisiegesprekken, training door mentoren en managers, interne en externe opleidingen en e-learning.

Waarom werken bij Kompak

Jonathan Croes
Jonathan Croes
Manager Productie

Ik ben erg blij om deel uit te maken van het team bij Kompak Nederland B.V. Een van de belangrijkste redenen waarom ik het hier naar mijn zin heb, is de uitdaging die mij geboden wordt. De verantwoordelijkheden en projecten, zoals de uitrol van het TPM-programma, stellen mij in staat om mijn ervaring en kennis toe te passen in een betekenisvolle context.

Frans Rozemeijer
Frans Rozemeijer
Director Operations - Productie/Supply Chain/TD

Bij Kompak worden een veelheid aan verschillende producten geproduceerd. Deze complexiteit geeft een bijzondere dynamiek. Ik hou van deze dynamiek. De intensieve samenwerking tussen de verschillende medewerkers en afdelingen maakt Kompak een bijzonder mooi bedrijf om voor te werken.

Zarnescu Florentin Alexandru
Zarnescu Florentin Alexandru
Technical Operator

Ik hoorde dit via een vriend en heb meteen gesolliciteerd. Voorheen werkte ik ook met automatische machines (CNC), ik werk graag met automatische machines.

Ed van Riel
Ed van Riel
Teamleider technische dienst

Ik heb een hoge interesse in verpakkingstechniek en dit bedrijf komen al die zaken samen. Door de grote variatie in de verschillende soorten verpakking is dit een prachtige werkomgeving.

Banen bij Kompak

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Kompak wil vooruitstrevend blijven in de technische ontwikkelingen om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door middel van de juiste apparatuur, techniek, kennis en motivatie blijven we voortdurend new business ontwikkelen.

‘Wij streven naar de positie van meest innovatieve co-packing/co-making bedrijf binnen de sector. ’

Kompak