Werken bij Kadaster

Het Kadaster is opgericht in 1832 en heeft de wettelijke taak om gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland te registeren en te verstrekken aan notarissen, financiële instellingen en particulieren.

Bij Kadaster werkt men gezamenlijk aan uitdagende en maatschappelijke vraagstukken. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van nieuwe technologieën en uitgebreide data over vastgoed en ruimte.

“ Je past goed binnen het Kadaster als je jezelf continu wilt blijven ontwikkelen. Als grote organisatie bieden we daar veel ruimte voor. Als je moeite hebt initiatief te nemen en het lastig vindt met lange besluitvormingsprocessen om te gaan, past het Kadaster minder goed bij je. ”

Michel Varkevisser
Corporate Recruiter
  • Hoofdkantoor in Apeldoorn
  • Actief in Nederland en daarbuiten
  • 37% / 63%
  • ± 1800 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij het Kadaster ben je zelf verantwoordelijk voor je prestaties en ontwikkeling. Je stelt je eigen loopbaanplan op, maakt afspraken over je gewenste resultaten en persoonlijke ontwikkeling, en kijkt hoe je het beste je doel kunt bereiken. Dit doe je in samenspraak met je leidinggevende, die je hierin coacht en ondersteunt.

Waarom werken bij Kadaster

Meliha Breko
Meliha Breko
Juridisch Registratief en Informatief Medewerker

Ik heb de interne opleiding afgerond voor JRIM. Ik kan op dit moment onderzoeken verrichten voor bijvoorbeeld notarissen die iets specifieks willen weten over het perceel. Voor mij zijn mijn collega's en wij als team ook erg belangrijk. Er heerst een fijne werksfeer en we kunnen op elkaar rekenen.

Manon Coldenhoff
Manon Coldenhoff
HR adviseur, binnen de directie Organisatie & HRM van het Kadaster

Ik werk graag voor een organisatie die (internationaal) maatschappelijk betrokken is en (IT) innovatie omarmt. Na zorg, woningcorporatie, MKB en bank is Openbaar Bestuur en Veiligheid een mooie aanvulling op mijn werkervaring. Verder werk ik nu bij de Beste Werkgever (2017-2018)!

Janis Pelupessy
Janis Pelupessy
Medewerker W&S, binnen de directie Organisatie&HRM van het Kadaster

Hiervoor was ik medewerker Inkoop bij het Kadaster. Naast de financiële inkoopadministratie was ik verantwoordelijk voor de inhuuradministratie van IT-personeel. Nu heb ik meer uitdaging gevonden door de administratie te verzorgen van vacature tot de aanstelling.

Banen bij Kadaster

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij geloven dat gegevens houvast bieden; ze helpen bij het maken van keuzes. Een eigen huis kan bijvoorbeeld onderpand zijn voor een lening om een bedrijf op te starten. Vastgoedgegevens vormen de basis voor economische groei. Onze uitdaging is om gegevens te blijven verstrekken over de ligging van vastgoed in Nederland, hier zorgvuldig mee om te gaan en voor iedereen duidelijk te maken wie welke rechten heeft.

‘Het zorgvuldig verstrekken van gegevens, zodat het voor iedereen duidelijk is wie welke rechten heeft.’

Kadaster