Werken bij GVB

GVB is een echte Amsterdamse organisatie en verzorgt het openbaar vervoer in de hoofdstad. Hiermee draagt de organisatie bij aan een bereikbare, gezonde en leefbare stad voor elke inwoner en bezoeker. Als medewerker bij GVB groei je mee met de stad: van 938.000 passagiers naar een miljoen, en van oost naar west en noord naar zuid.

Je moet wel bij GVB komen werken als je het leuk vindt om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan Amsterdam. Omdat GV een weerspiegeling is van Amsterdam, moet je niet bij GVB komen werken als je niet graag met veel uiteenlopende culturen en bevolkingsgroepen (samen)werkt.

Lonneke Burghart
Senior Recruiter
  • Gevestigd in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 40% / 60%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • 3500 medewerkers in dienst
  • Thuiswerkmogelijkheden afhankelijk van functie

Ontwikkelen binnen de organisatie

GVB wil uitgroeien tot de beste vervoerder van Nederland, en bij de vijf beste werkgevers van Amsterdam gaan horen. Om dit te bereiken, is het nodig dat je als GVB-er precies weet wat er van je wordt verwacht, en op welke manier je aan deze doelstellingen kunt bijdragen. In functioneringsgesprekken kun je praten over je ontwikkeling binnen en buiten je functie. Ook krijg en geef je hierin feedback, en worden de samenwerking en eventuele moeilijke kwesties besproken. Zo wordt er bij GVB gewerkt aan je persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Waarom werken bij GVB

Yentl
Yentl
Handhaver

Banen bij GVB

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Elke dag werken we aan een betere bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit voor mensen in Amsterdam en de omgeving. Reizigerstevredenheid is één van de belangrijkste graadmeters voor het werk van GVB: reizigers moeten immers kunnen rekenen op een betrouwbare dienstverlening.

‘Gastvrij, verbindend en betrouwbaar zijn in de bereikbaarheid, leefbaarheid en mobiliteit voor mensen in Amsterdam en de omgeving. ’

GVB