Werken bij Greenkidzz

Greenkidzz is een kleinschalige, duurzame en overwegend biologische kinderopvang met een huiselijk karakter. De opvang haalt veel inspiratie uit ideeën van Loriz Malaguzzi, Rudolf Steiner en Thomas Gordon. De focust ligt bijvoorbeeld op natuurbeleving en goede communicatie met zowel kinderen als ouders. Greenkidzz gebruikt deze theorieën als basis voor de eigen werkwijze. Ieder kind is immers uniek.

De kinderopvang heeft twee vestigingen in Amsterdam, waar kinderen vanaf 8 weken t/m 4 jaar terechtkunnen. Je wordt ingedeeld op de babygroep, de dreumesgroep of de peutergroep; dit is afhankelijk van de vacature die er op dat moment is.

Je moet wél bij Greenkidzz gaan werken als je goed kan samenwerken en het buitenleven je aanspreekt. Je moet níet bij Greenkidzz gaan werken als je niet van een open cultuur houdt en het lastig vindt om feedback te ontvangen.

  • Twee locaties in Amsterdam
  • 100% / 0%
  • Gem. leeftijd 28 jaar
  • 17 werknemers

Ontwikkelen binnen de organisatie

Greenkidzz besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Twee keer per jaar biedt Greenkidzz studiedagen aan, waarna het personeel een certificaat krijgt. Op één studiedag staat het thema ‘groen’ centraal: medewerkers leren wat voor groene activiteiten zij met kinderen kunnen doen. De andere studiedag heeft elk jaar een ander thema. Ook zijn er scholingen op maat. Als je bijvoorbeeld werkt op de babygroep, dan krijg je een speciale babyscholing aangeboden. Tot slot krijgen alle pedagogisch medewerkers een EHBO-cursus vergoed. Verder heb je bij Greenkidzz veel vrijheid om de invulling van de dag met jouw collega’s te bepalen.

Waarom werken bij Greenkidzz

Yousra
Yousra
Assistent Leidinggevende

Mijn interesse werd opgewekt, omdat Greenkidzz onder andere voor duurzaamheid staat. Daarnaast vind ik het van belang dat de kinderen zo veel mogelijk kunnen ontdekken (buiten spelen, uitstapjes etc). Dit past bij mijn visie met betrekking tot de ontwikkeling van het kind, ik hoop dan ook een steentje te kunnen bijdragen hieraan.

Kimberley
Kimberley
Leidster

Ik ben bij Greenkidzz gaan werken omdat locatie Zuid kleinschalig en gezellig is. Ik begon bij Greenkidzz als stagiaire waar ik het al enorm naar mijn zin had en nu nog steeds elke dag met veel plezier kom werken met de lieve kindjes.

Rabia
Rabia
Babyleidster

Het huiselijke gevoel en kleinschaligheid maakten Greenkidzz aantrekkelijk voor mij. Dat er direct contact is tussen management en personeel is ook een pluspunt! Je bent geen nummertje waardoor er een fijne samenwerking is. Dat er doorgroeimogelijkheden, bij/omscholingsmogelijkheden zijn binnen Greenkidzz houdt het werk veelzijdig.

Banen bij Greenkidzz

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om een kinderdagverblijf te zijn waar kinderen en medewerkers zich thuis voelen. Een plek waar voldoende, vaste medewerkers zijn die de kinderen goed kennen, liefdevol zijn en kinderen uitdagen om zichzelf te ontplooien.

We vinden het belangrijk dat er een open cultuur heerst. Elkaar aanspreken, feedback geven en vragen stellen zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. Alleen op deze manier kunnen we onszelf verbeteren, waardoor we kinderen ook weer het beste kunnen geven.

‘We willen een open cultuur creëren waarin alle kinderen en medewerkers zich thuis voelen.’

Greenkidzz