Werken bij Flantúa

Bij Flantúa accountants en adviseurs werken vakkundige collega’s dagelijks aan het behartigen van de zakelijke belangen van de cliënt. Het doel is om mkb-ondernemers te ontzorgen, te adviseren en te ondersteunen bij hun financiële huishouding, fiscaliteiten en bedrijfsvoering. Het Flantúa-team bestaat uit medewerkers met verschillende ervaringsniveaus, die door een goede samenwerking de beste adviezen en oplossingen kunnen aandragen voor de financiële vraagstukken van cliënten. Respect en integriteit zijn hierbij de kernwaarden en doordat de organisatie relatief klein is, leg je snel en informeel contact met elkaar.

Je moet niét bij Flantúa gaan werken als je alleen taakgericht kunt werken. Je moet wél bij Flantúa gaan werken als je kunt meedenken over oplossingen en adviezen durft te geven.

  • Hoofdkantoor in Nieuwegein
  • 40 werknemers
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 39 jaar
  • Casual (bij klantbezoek formeler)
  • Thuiswerkdag(en) mogelijk

Ontwikkelen binnen de organisatie

Flantúa biedt een helder perspectief aan werknemers, om zo een lange werkrelatie met hen aan te gaan. Dit gebeurt door middel van een concreet ontwikkelplan voor elke medewerker. Hierin staat wat er van hem of haar verwacht wordt en andersom. Daarnaast is er voor iedereen een opleidingsbudget beschikbaar.

Waarom werken bij Flantúa

Annemarie Cengel
Annemarie Cengel
Corporate recruiter - HR

Hiervoor heb ik 10 jaar als recruiter binnen de detacheringsbranche gewerkt. Ik wilde graag de overstap naar corporate maken. Na 2 fijne en positieve gesprekken bij Flantúa was ik overtuigd dat dit mijn nieuwe werkgever ging worden.

Rien den Hartog
Rien den Hartog
Accountant AA - kantoorleider vestiging Nieuwegein

Vanuit mijn stageperiode in 2006 ben ik bij Flantúa gaan werken. Binnen Flantúa heb ik mezelf ontwikkeld van Beginnend Assistent Accountant tot de Accountant AA die ik nu ben. Wat mij betreft is dit kenmerkend voor Flantúa, medewerkers krijgen alle ruimte en ondersteuning om het maximale uit zichzelf te halen. Geen dag is hetzelfde en/of saai, ik heb dan ook nooit de behoefte gevoeld om van baan te wisselen.

Denice Burgemeester
Denice Burgemeester
Zelfstandig assistent accountant

Zeven jaar geleden ben ik gestart als stagiaire en inmiddels werkzaam als zelfstandig assistent accountant. De voordelen van werken bij Flantúa zijn voornamelijk de ontwikkelingsmogelijkheden, flexibiliteit en de collegialiteit.

Peter Witvliet
Peter Witvliet
Register Belastingadviseur

Ik werk inmiddels alweer 30 jaar bij Flantúa. De reden dat ik er nog steeds werk is de fijne werksfeer. Er is veel aandacht voor opleiding en begeleiding. Je hebt veel verantwoordelijkheden en je wordt gestimuleerd in je persoonlijke ontwikkeling.

Annelies van Driel
Annelies van Driel
Belastingadviseur en ik ben werkzaam op de fiscaal-juridische afdeling.

Ik werkte bij een top 10-kantoor en was op zoek naar meer uitdaging en meer verantwoordelijkheid. Bij Flantúa heb ik die dubbel en dwars gekregen. Het werk is hierdoor een stuk leuker geworden en ik kan me ontwikkelen zoals ik wil.

Alex van Loon
Alex van Loon
Junior Adviseur, accountancy

Flantúa belooft haar werknemers de kans om ongeremd te groeien. Na bijna zeven jaar werkzaam te zijn bij Flantúa, kan ik met zekerheid stellen dat ze die belofte waarmaken.

Irna van Maren
Irna van Maren
Administratief medewerkster Interne Administratie

Ik ben eigenlijk vanaf school bij Flantúa begonnen en werk inmiddels 43 jaar met veel plezier bij Flantúa. Altijd de kans gehad om verder te leren bij Flantúa en hoop hier nog een aantal jaren te kunnen werken.

Sjaak van Rijn
Sjaak van Rijn
Jurist en Belastingadviseur

Flantúa leek mij een leuk bedrijf die veel verschillende klanten van dienst is. De sfeer past mij goed en het werk is gevarieerd.

Nihal Bayrak
Nihal Bayrak
Junior Assistant Accountant

Drie jaar geleden ben ik gestart bij Flantúa als Junior Assistent Accountant naast mijn studie HBO bachelor - Accountancy Duaal. Ondanks dat ik elke dag best ver moet reizen, kom ik elke ochtend met plezier naar werk. Er is een fijne werksfeer en daarnaast word je goed ondersteund.

Elise van Beuzekom
Elise van Beuzekom
Assistent accountant

Na mijn studie was ik op zoek naar een werkgever waar naast de huidige kwaliteiten van de werknemer ook naar de persoonlijke ontwikkeling wordt gekeken. Bij Flantúa heb ik dat gevonden!

Banen bij Flantúa

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is onze klanten actief ondersteunen en hun financiële onrust wegnemen. Om onze dienstverlening in onze snelgroeiende organisatie te blijven waarborgen is het een uitdaging de juiste vakkundige professionals te vinden. Door te investeren in onze eigen medewerkers streven we altijd naar de beste kwaliteit van dienstverlening.

‘Ondernemers ontzorgen, adviseren en ondersteunen bij hun financiële vraagstukken, fiscaliteiten en bedrijfsvoering.’

Flantúa