Werken bij ESI Eurosilo

ESI Eurosilo levert al veertig jaar volledig geautomatiseerde en gesloten opslagsystemen voor internationale opdrachtgevers in de energiesector, chemische industrie en agribulkindustrie. Naast het ontwerpen en bouwen van opslagsilo's, biedt ESI Eurosilo ook service, onderhoud, periodieke inspecties en retrofits. Op deze manier kan ESI Eurosilo storingen voorkomen en naleving van voorschriften en beleidsregels goed waarborgen.

“ Je moet níet bij ESI Eurosilo gaan werken als je niet wilt groeien. Je moet wél bij ESI Eurosilo gaan werken als je bij een internationaal opererend bedrijf wilt werken en verantwoording wilt dragen. ”

Henri de Boer
Henri de Boer
Managing Director
  • Hoofdkantoor in Purmerend
  • Actief in 25 landen
  • 12% / 88%
  • Gem. leeftijd 43 jaar
  • 17 werknemers in NL

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Je kunt je binnen ESI Eurosilo verder verbreden en verdiepen in je eigen en andere vakgebieden en hiervoor externe trainingen volgen. Ook is er training-on-the-job. Waar het gaat om specifieke kennis, zoals stortgoedtechnologie, worden medewerkers opgeleid door middel van sparring en coaching.

Waarom werken bij ESI Eurosilo

Haaike Visser
Haaike Visser
Technisch Tekenaar

Ik ben hier als stagiair begonnen en had het al snel naar mijn zin. Binnen Esi Eurosilo communiceren we snel en makkelijk met elkaar, en er heerst een fijne sfeer. Ook vind ik het gaaf dat het een klein bedrijf is, maar wereldwijd bekend.

Martin Rol
Martin Rol
Manager Engineering

ESI is een klein bedrijf met snelle en makkelijke communicatie. Eigen initiatief wordt hier gewaardeerd, waardoor veel verschillende werkzaamheden mogelijk zijn. Iedereen deelt zijn eigen werkzaamheden in en neemt hier verantwoording voor. Het is een gezamenlijk doel wat we dienen. Ook krijg je hier de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Banen bij ESI Eurosilo

Wat is onze grootste uitdaging?

ESI Eurosilo is wereldmarktleider in een nichemarkt, de bulkopslag van vaste stoffen over de hele wereld. Zowel de huidige afzetmarkt als potentiële afzetmarkten zijn sterk aan het groeien. Het is voor ESI daarom belangrijk toekomstig bestendig te blijven. Als ESI Eurosilo wereldmarktleider wil blijven, vraagt dat onder andere om de uitbreiding van goed personeel.

‘Goed personeel vinden om ook in de toekomst wereldmarktleider te blijven.’

ESI Eurosilo