Werken bij Embrace

Embrace Hospitality Services richt zich als hospitality bedrijf op het leveren van gastvrijheid, extra service en comfort. Dit doen we in op maat gemaakte contactmomenten, waarbij gasten, bezoekers en klanten persoonlijke aandacht krijgen, en de identiteit van de klant wordt versterkt. Zo creëren we een veilige en vertrouwde omgeving. Door iedereen een warm welkom te geven, is Embrace van meerwaarde voor de relatie tussen organisaties, medewerkers en gasten.

  • Hoofdkantoor in Schiedam
  • 90% / 10%
  • Gem. leeftijd is 36 jaar
  • 500 medewerkers
  • Bedrijfskleding

Ontwikkelen binnen de organisatie

Bij Embrace kun je je ontwikkelen via meerdere trainingen en opleidingen. We zijn onderdeel van de dienstverlenende oganisatie Facilicom, waardoor er ook Facilicom-brede groeimogelijkheden zijn. Omdat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt in je werk, leer je bij ons ook on-the-job.

Waarom werken bij Embrace

Marit van Baarlen
Marit van Baarlen
Regio receptionist

Hiervoor werkte ik bij een hotel in een andere regio dan waar ik woonde. Na jaren daar gewerkt te hebben ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in mijn eigen regio.

Banen bij Embrace

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen met contactmomenten die zijn gebaseerd op onze beloftes. In deze contactmomenten zorgen we dat de bezoeker persoonlijke aandacht ervaart en de identiteit en uitstraling van onze klanten versterkt wordt.

‘Met een warme, persoonlijke ontvangst waarde toevoegen aan elk bedrijf.’

Embrace