Banen

Young Executive

Young Executive

Boer & Croon Amsterdam

Wat is vereist?

 • WO-master diploma
 • Relevante nevenactiviteiten met aantoonbare Business sense
 • Nederlands vloeiend in taal en geschrift en Engels goed in taal en geschrift
 • Ondernemend en doortastend
 • Mensen kunnen verbinden en overtuigen

Wat krijg je?

 • Vanaf €2.650 - €2.950 bruto p/m
 • 40 tot 45-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Zelden werk in het weekend
 • Uniek en zeer uitgebreid Management Development Programma
 • Telefoon, Laptop, NS Businesscard en geen eigen bijdrage aan pensioen

Wat doe je?

 • 25% Stukken uitwerken, presentaties maken, adviezen schrijven
 • 20% Overleg met je team op opdracht
 • 20% Planning & afspraken met interne stakeholders van klanten
 • 20% Afspraken met externe stakeholders voor opdrachten
 • 10% Training en coaching
 • 5% Interne activiteiten

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Vacature

Als Young Executive bij Boer & Croon doorloop je een driejarig Management Development Programma waarin je in verschillende rollen bij uiteenlopende organisaties wordt ingezet. Bij de klant ga je aan de slag als project-, proces- of interim manager om met de mensen van de organisatie aan concrete resultaten te werken. Naast je werk bij de klant volg je, samen met twaalf interne Boer & Croon collega's, een op maat gemaakt trainingsprogramma bij Krauthammer. Een erkend opleidingsinstituut. Tijdens dit leertraject leer zowel hard- als softskills. 

Na afronding van het MD-programma kun je doorgroeien binnen Boer & Croon en aan de slag gaan als Manager waarin je je gaat specialiseren in een specifiek expertisegebied.

Corona-update
Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus worden er op dit moment geen sollicitatiegesprekken gevoerd. In de tussentijd is het wel mogelijk een ‘virtuele koffiedate’ te doen met één van onze Young Executives of Managers, zodat je alvast een concreter beeld krijgt van de functie(s). Daarna wordt besproken hoe een eventuele vervolgprocedure kan worden ingericht. Wanneer je vragen hebt kan je contact opnemen via recruitment@boercroon.nl

Als je het leuk vindt om organisaties te verbeteren en je in staat bent om snel en flexibel van werkomgeving te veranderen, dan is dit een baan voor jou.

Agenda

Young Executive
Rick Buter

Op een leuke dag merk ik dat we op één lijn zitten met de klant en echt resultaat hebben geboekt. Ik merk dan ook dat de klant het zelf leert overpakken.

Op een minder leuke dag merk ik dat ik niet de juiste informatie krijg van zowel externe stakeholders als intern uit de organisatie. Dan moet ik oppassen dat het project geen vertraging oploopt.

 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Je krijgt de opdracht een onderdeel van de nieuwe strategie van de klant te implementeren in de organisatie. Hoe ga je te werk?

Je stemt met je opdrachtgever af wat zijn/haar verwachtingen zijn, waar je op moet letten en wat de gewenste tijdlijn is. Vervolgens ga je in gesprek met de medewerkers van de organisatie op wie deze verandering impact heeft. Daarnaast onderzoek je wat de succesfactoren en valkuilen van soortgelijke implementaties in deze of een vergelijkbare organisatie zijn. Op basis van de informatie die je hebt verzameld, schrijf je een implementatieplan. Dit stem je af met je opdrachtgever. Vervolgens ga je met de mensen uit de organisatie aan de slag om dit plan ten uitvoer te brengen. Je brengt mensen en afdelingen samen, stimuleert en enthousiasmeert. Je stuurt tussendoor bij waar nodig en rapporteert over de voortgang van de implementatie aan je opdrachtgever.

Groeipad

Na afronding van het MD-programma kun je door groeien binnen Boer & Croon en aan de slag gaan als Manager waarin je je gaat specialiseren in een specifiek expertisegebied.

Young Executive
Manager

Werken bij Boer & Croon

Organisatie Boer & Croon biedt een breed palet aan managementoplossingen, zowel interim als vast, zowel ervaren leiderschap als jong talent. Management Solutions bestaat o.a. uit meer dan 65 Young Executives en Managers en zij vormen een bijzondere groep van talenten met uitzonderlijke kwaliteiten. Zij worden veelal de managers en ondernemers van de toekomst genoemd. Voor hun opdrachtgevers zijn zij van grote toegevoegde waarde, ze zijn snel inzetbaar in uiteenlopende situaties en organisaties. Deze zorgvuldig geselecteerde afgestudeerde academici verbinden zich aan Boer & Croon om zichzelf door middel van een uitgebreid ontwikkelprogramma versneld te ontwikkelen tot top manager. Zij zijn actief in projecten of in de lijn en zijn gewild om organisaties van onderaf in beweging te krijgen.

Corona-update
Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus worden er op dit moment geen sollicitatiegesprekken gevoerd. In de tussentijd is het wel mogelijk een ‘virtuele koffiedate’ te doen met één van onze Young Executives of Managers, zodat je alvast een concreter beeld krijgt van de functie(s). Daarna wordt besproken hoe een eventuele vervolgprocedure kan worden ingericht. Wanneer je vragen hebt kan je contact opnemen via recruitment@boercroon.nl

 • Hoofdkantoor in Amsterdam
 • Wereldwijd actief
 • 48% / 52%
 • Gem. leeftijd 36 jaar
 • 75 werknemers in Nederland

Collega's

Simone Ebbe (35) - Business Manager

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
In december 2017 werd ik benaderd door mijn collega Francijn Steffelaar voor de functie als Management Assistent ter ondersteuning voor de partners in de zorg. Mijn affiniteit met zorg in de combinatie met mijn drive om door te groeien binnen deze business maakte waarom ik bij Boer & Croon wilde komen werken. Sinds oktober 2019 heb ik de overstap naar Business Manager gemaakt. Met deze promotie laat Boer & Croon zien dat ze de ontwikkeling van de medewerkers belangrijk vindt. De coaching on the job en de connectie met alle collega’s maakt het voor mij waarom ik de komende jaren nog graag onderdeel uit blijf maken van Boer & Croon.

Wat was je vorige baan?
Secretaresse bij VUmc Cancer Center Amsterdam.

Wat doe je in je vrije tijd?
Samen met mijn (bonus)kinderen, partner en familie genieten van het leven.

Rick Buter (28) - Young Executive

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik zocht een afwisselende baan waarin ik de mogelijkheid krijg organisaties te helpen zichzelf te verbeteren, brede werkervaring op kan doen en uitgedaagd word om mijzelf te ontwikkelen. Het Management Development programma van Boer & Croon biedt mij deze mooie combi van professionele en persoonlijke groei. Daarnaast inspireert het mij om onderdeel uit te maken van een jonge, enthousiaste, ambitieuze groep collega’s.

Wat heb je gestudeerd?
Master International Economics aan Erasmus School of Economics en Master Ondernemingsrecht aan Erasmus School of Law.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sport, geschiedenis en reizen.

Pim van Asperen (27) - Manager

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De perfecte combinatie van denken vanuit consultancy en doen vanuit lijnfuncties worden gecombineerd in het werk bij Boer & Croon. Daarnaast biedt de totale openheid van mensen, ruimte voor ondernemerschap en focus op ontwikkeling de kans om je snel te ontwikkelen en veel verantwoordelijkheid te krijgen. Dat samen met de verscheidenheid aan opdrachten binnen verschillende sectoren, samen met de fantastische collega's die houden van een borrel (ook in het weekend), waren voor mij de doorslaggevende factoren om hier te solliciteren als Young Executive en door te stromen naar Manager.

Wat was je vorige baan?
Young Executive bij Boer & Croon.

Wat doe je in je vrije tijd?
Fitness, films, reizen en erop uit gaan met vrienden & familie.

Akshay Bakas (27) - Young Executive

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Aan het einde van mijn studietijd was ik op zoek naar een mooie organisatie waar ik mijn loopbaan kon starten. Ik vond het hierbij belangrijk dat ik naast uitdaging mijzelf ook kon blijven ontwikkelen. Bij Boer & Croon staat ontwikkeling centraal en krijg je ook de kans om impact te maken. Dat sprak mij heel erg aan!

Wat heb je gestudeerd?
Master Strategy Economics en Master Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Wat doe je in je vrije tijd?
Tennis, voetballen en leuke avonden organiseren met vrienden en familie.

Malou van der Pal (33) - Manager

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De kern van de Managers-propositie bij Boer & Croon spreekt mij aan, omdat we opereren van binnenuit organisaties op het snijvlak van strategie en operatie. Met onze ervaring in complexe omgevingen, resulteert dit in een hoge realisatiekracht. Zo kunnen we échte impact maken bij onze klanten. Die can-do mentaliteit is ook te merken in de samenwerking onderling. Een energieke club mensen, met veel ervaring, know-how en die de klant centraal wil zetten in haar aanpak.

Wat was je vorige baan?
Tendermanager / Projectmanager Ballast Nedam.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten, koken, reizen en met vrienden op pad gaan.

Alissa Haasjes (29) - Adviseur Recruitment & HR

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
In mijn vorige functie was ik voornamelijk operationeel bezig met Recruitment. Binnen Boer & Croon krijg ik de kans om met veel vrijheid en vertrouwen de groeiambitie te verwezenlijken. Dit maakt dat deze functie een mooie combi is van strategie en operatie, omdat het voeren van gesprekken mij nog altijd veel energie geeft. Naast Recruitment zet ik ook HR brede projecten op, zoals onboarding.

Wat was je vorige baan?
Recruitment Consultant - Babbage Company.

Wat doe je in je vrije tijd?
Halve marathons lopen, krachttraining en afspreken met onze zelf opgerichte wijnclub ter compensatie ;).

Interessante baan?