Werken bij Zuidbroek Notarissen

Zuidbroek Notarissen is een notarieel nichekantoor in Amsterdam, dat zich onderscheidt door betrokkenheid, nieuwsgierigheid en de waarde die aan kennis wordt gehecht. De organisatie is een specialistische boetiek en gericht op het leveren van persoonlijke juridische diensten. Zuidbroek Notarissen biedt een werkplek waar het niveau hoog ligt, waar medewerkers nieuwsgierig en betrokken zijn, en waar tijd vrij wordt gemaakt voor cliënten en voor elkaar.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 35 medewerkers
  • 43% / 57%
  • Gem. leeftijd 36 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Zuidbroek staat het groeipad niet vast. Er is een grote diversiteit aan cliënten en gaandeweg krijg je de kans om meer verantwoordelijkheid op je te nemen en je verder te ontwikkelen. Je werkt veel één-op-één met een notaris, waardoor je veel leert en kennis opdoet. Naast ‘learning on the job’ worden er intern en extern ook cursussen aangeboden.

Waarom werken bij Zuidbroek Notarissen

Eva Cardol
Eva Cardol
Juridisch secretaresse

Ik was hiervoor werkzaam als reisadviseur in Den Haag maar wilde graag iets totaal nieuws leren in een andere sector. Bij Zuidbroek heb ik die kans gekregen in een leuk team en ik leer nog elke dag nieuwe dingen bij.

Sam Naumann
Sam Naumann
Kandidaat Notaris

Naast de informele sfeer die binnen kantoor hangt, wordt er op hoog niveau gewerkt met beursgenoteerde- en andere grote ondernemingen, overheden en private-equitypartijen.

Thomas van Bourgondien
Thomas van Bourgondien
Kandidaat Notaris

Direct verantwoordelijkheid, veel contact met cliënten en bij ieder dossier van begin tot eind betrokken

Banen bij Zuidbroek Notarissen

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Zuidbroek is cliënten goed blijven bedienen op een hoog inhoudelijk niveau. Ook wil Zuidbroek slimme, enthousiaste en nieuwsgierige medewerkers aantrekken en opleiden.

‘Onze ambitie is om als onafhankelijk niche notariskantoor een sterke plek in de markt te behouden.’

Zuidbroek Notarissen