Werken bij Zuidberg

Wereldwijd staat Zuidberg bekend om haar vooruitstrevende visie en technische innovaties. Sinds 1982 is Zuidberg als familiebedrijf succesvol doorgegroeid tot een absolute marktleider van fronthefsystemen op tractoren. Later kwam daar hun eigen aftakas en de rupsbandsystemen bij. Alle producten worden op één locatie in Ens (Flevoland) ontwikkelt. Daar beschikt Zuidberg over een moderne fabriek waar ze, naast de eigen producten, ook halffabricaten of eindproducten met én voor derden produceren.

 

 

  • Ens
  • 450 medewerkers in Nederland
  • Actief in meer dan 42 landen
  • 12% / 88%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • In de productie dragen alle medewerkers werkkleding met een Zuidberg logo. Op kantoor zijn medewerkers vrij in dragen wat zij zelf willen.
  • Medewerker in vastgestelde functiegroepen kunnen 1 dag per week thuiswerken.

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het groeipad binnen Zuidberg staat niet vast. Medewerkers kunnen zowel horizontaal als verticaal doorgroeien en ontwikkelen. Iedere medewerker kan tijdens een jaarlijkse ontwikkelgesprek zijn wensen voor bepaalde opleidingen/cursussen bekendmaken. Daarnaast biedt het Metalelektro cao mogelijkheden tot subsidies. Zuidberg blijft continu investeren in de medewerkers.

Banen bij Zuidberg

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Continu investeren in mens en techniek, streven voor de hoogste betrouwbaarheid. De continuïteit van Zuidberg ligt verankerd in de kwaliteit van de mensen, innovaties en productieprocessen. In de afspraken, productiewijze en leveringen wordt gestreefd naar 100% betrouwbaarheid. De strengste kwaliteitsnormen en de hoogste gebruikerseisen zijn de standaard. Die garantie kan alleen worden gegeven door continu te blijven investeren in mensen en techniek, duurzaamheid en efficiëntie.

‘De juiste mensen op de juiste plek krijgen. Daarnaast moeten we aantrekkelijk blijven op de krappe arbeidsmarkt.’

Zuidberg