Werken bij X-Field

X-Field heeft als missie om de wereld te voorzien van de meest ambitieuze dranken. In 2019 is het eerste product gelanceerd: "ICONIX Energy Drink". Een bewust alternatief in de categorie en trots partner van AFC Ajax. ICONIX Energy Drink is een slimme en moderne energiedrank die ontwikkeld is met als doel optimaal in te spelen op de veranderende behoeftes van de bewuste, actieve en ambitieuze consument. Het is een energiedrank waarbij ze er alles aan hebben gedaan om een beter alternatief op de markt te brengen.

“ Als je van avontuur houdt zit je bij ICONIX Energy goed. Alles gaat in hoog tempo en we zijn echt aan het pionieren. Werk je liever rustig en met veel regelmaat dan zie ik ICONIX Energy niet als de ideale match. ”

Matteo Lo Prete
Matteo Lo Prete
General Manager
  • Kantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 20% / 80%
  • Gemiddelde leeftijd 38 jaar
  • 12 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Ons bedrijf groeit extreem hard. Dat biedt allerlei kansen. Binnen de afdelingen kun je groeien, maar ook buiten je afdeling liggen er voldoende kansen. Ze werken met evaluatie- en beoordelingsgesprekken zodat je weet waar je aan toe bent.

Waarom werken bij X-Field

Tim van de Steege
Tim van de Steege
Field Sales

ICONIX energy drink is een ambitieus energiedrankje dat aansluit bij de wereld van nu. Mensen leven steeds bewuster en daar sluit dit product zich perfect op aan. Ik geloof in het idee achter het product en ik vind het een leuke branche om in te werken, leren en groeien.

Iwan Hoekman
Iwan Hoekman
Traditional Trade Manager

Ik ben voor dit bedrijf gaan werken omdat ik de meerwaarde inzie en zich dat vertaald naar kansen in de markt. Daarnaast is het een onwijs gave club van jonge gepassioneerde mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben.

Tom Pruim
Tom Pruim
Brand Manager

Een ongekende uitdaging gecombineerd met een torenhoge ambitie. En de verantwoordelijkheid van de functie.

Banen bij X-Field

Wat is onze grootste uitdaging?

Wij brengen ambitieuze, maar onbekende merken op de Nederlandse markt. Wij moeten ervoor zorgen dat de eindconsument ons product kan kopen en wil kopen.

‘Nederlanders overtuigen van onze ambitieuze, maar onbekende merken.’

X-Field