Werken bij WPG

WPG is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Een wendbaar en energiek huis vol ideeën, kennis en creatief talent dat de vertellers en verhalen van De Bezige Bij en A.W. Bruna, de lesmethodes en educatieve producten van Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de kinderboeken en karakters van WPG Kindermedia omvat.

“ Je bent helemaal op je plek bij WPG Uitgevers als je ondernemend bent, graag zelfstandig werkt en je het leuk vindt om buiten de gebaande paden te gaan om te vernieuwen en continu te verbeteren. Wanneer je veel behoefte hebt aan een vaste structuur en omgaan met verandering moeilijker vindt, pas je minder goed bij WPG. Initiatief nemen vinden wij heel belangrijk en daar geven wij dan ook ruimte aan. ”

Natasja van Driel
Natasja van Driel
HR Directeur
  • Amsterdam
  • Actief in Nederland en België
  • 75% / 25%
  • 320 werknemers in Nederland
  • 345 werknemers wereldwijd
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • Hybride werken, verdeling in overleg met leidinggevende en team

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij WPG werk je in een inspirerende werkomgeving en positieve cultuur. We bieden ruimte voor een ondernemende en nieuwsgierige mentaliteit en investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling met (online) opleidingen, trainingen en coaching. Doordat we groot genoeg zijn kunnen we je blijven uitdagen en laten groeien binnen de organisatie. Klein genoeg zodat jij en je talent gezien worden.

Waarom werken bij WPG

Barbara van der Veen
Barbara van der Veen
Brand Manager bij Psychologie Magazine, Coachfinder en Mind.You

Mijn grootste drijfveer om voor WPG te gaan werken is dat ik het leven van mensen beter kan maken. Het werk is maatschappelijk relevant, ik hou van de ondernemende cultuur en heb hele leuke collega's.

Janneke Hartog
Janneke Hartog
Business Owner bij het platform Coachfinder

Ik wilde als kind al dolgraag bij een uitgeverij werken om zo mooie dingen te maken. Toen ik een vacature bij WPG zag, wist ik niet hoe snel ik moest solliciteren. Dit was precies de plek die ik zocht: kwalitatieve merken met inhoud en hele fijne collega's!

Banen bij WPG

Wat is onze grootste uitdaging?

We zien een snel veranderende wereld met grote maatschappelijke uitdagingen, zoals ontlezing, polarisatie en nepnieuws. We geloven dat een goed geïnformeerde maatschappij de wereld kan ontwikkelen. WPG wil bekend staan als een partij die je hierin kunt vertrouwen. Onze belangrijkste uitdaging om mensen te inspireren en ontwikkelen is het goed kennen van hun behoeften, in alle fasen van hun leven.

‘Mensen inspireren en ontwikkelen door hun behoeftes goed te kennen, in alle fasen van hun leven.’

WPG