Werken bij Workwize

Workwize is in 2020 opgericht met als doel bedrijven (internationaal) te helpen hybride te werken. Werkgevers die het inkoopplatform van de organisatie gebruiken, zitten op de driver's seat: zij kunnen alles rondom hybride werken zo goed mogelijk regisseren. Bovendien kun je via Workwize alle administratie en procurement centraliseren. Hierdoor besparen werkgevers niet alleen veel tijd en geld, maar hebben zij uiteindelijk ook hele blije werknemers. Het motto is Live Wize Work Smart: het geluk van de werknemer staat centraal.

“ Je moet bij ons werken als je intrinsiek gemotiveerd bent om in een omgeving te werken die elke dag anders is, en waarbij je snelle (persoonlijke) ontwikkeling meemaakt. Je moet niet bij ons werken als je de verwachting hebt dat dingen komen aanwaaien en je carrièrepad voor je uitgestippeld wordt. ”

Boudewijn Dekker
Boudewijn Dekker
Commercial Vice President
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in EMEA
  • 14 werknemers wereldwijd
  • 8 werknemers in Nederland
  • 25% / 75%
  • Gem. leeftijd 28 jaar
  • Smart Casual
  • Thuis, op kantoor of in het buitenland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Workwize ben je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Aangezien Workwize snel groeit, zijn er volop kansen om snel te proeven van management en andere disciplines binnen de organisatie. Daarnaast wordt er maandelijks een workshop of training door een externe coach verzorgd. Ook zijn er teamuitjes, afwisselend gericht op business of pleasure.

Waarom werken bij Workwize

Erik Strijbis
Erik Strijbis
Stagiair

Na het afronden van mijn bachelor was ik op zoek naar een goede tijdsbesteding. Door in mijn omgeving rond te vragen, raakte ik in gesprek met een kennis van een kennis van één van de founders. In januari 2021 ben ik toen in gesprek geraakt met de founders. Een toekomst waarin mensen meer de kans krijgen om thuis te werken, sprak mij erg aan. Daarom ben ik aan de slag gegaan als stagiair bij Workwize.

Victor Dik
Victor Dik
Co-founder

Ik wilde graag een bijdrage leveren aan de verbetering van het werkleven. Werk is niet meer een activiteit waarbij je inklokt van 9 tot 5. Het is een onderdeel van jou als persoon en waar jij het merendeel van je dag mee bezig bent, want ook na het sluiten van je laptop denk je soms nog aan werk. Daarnaast vraagt ons werk tegenwoordig veel meer van ons, bijvoorbeeld nog even na het eten op een mailtje reageren van een collega uit een andere tijdszone. Het is in mijn ogen onwijs belangrijk dat jij hierin goed verzorgd wordt, en ook genoeg vrijheid en flexibiliteit hebt om jouw dag het best in te delen en zo het maximale eruit te halen.

Michiel Meyer
Michiel Meyer
Co-founder

We zijn Workwize gestart, omdat we op een keerpunt in de geschiedenis staan als het gaat om hoe mensen overal ter wereld werken. Ik ben gepassioneerd om werknemers en werkgevers te faciliteren in het hybride werken, omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn deze nieuwe manier van werken kan zijn.

Dirk Kranendijk
Dirk Kranendijk
Co-founder

Ik heb samen met drie anderen in 2020 Workwize opgericht. We zijn ervan overtuigd dat hybride werken bijdraagt aan een betere balans tussen werk en privé. Om het hybride werken toegankelijk te maken voor bedrijven, hebben wij Workwize opgericht.

Banen bij Workwize

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging is om bedrijven te overtuigen dat hybride werken niet alleen makkelijker en kwalitatiever kan, maar vooral dat hybride werken echt een manier van leven wordt. Je leeft niet meer om te werken, maar je werkt om te leven. Hierbij is de kracht verschoven van werkgever naar werknemer die zijn of haar werkdag kan inrichten hoe hij of zij dat wil. We willen deze 'nieuwe manier van werken' overbrengen en daarbij uiteraard Workwize verkopen als middel hiervoor.

‘Bedrijven overtuigen dat hybride werken niet alleen makkelijker en kwalitatief beter kan, maar ook echt een manier van leven is.’

Workwize