Werken bij Wooncompas

Wooncompas is een groeiende woningcorporatie met een passie voor volkshuisvesting. Ze zijn verhuurder in diverse gemeenten rondom Rotterdam en in de stad zelf. De corporatie zet zich in om mensen met een bescheiden inkomen of in bijzondere situatie een thuis te bieden. Zo is Wooncompas in Rotterdam met name actief voor senioren en bijzondere doelgroepen. Ook gebruikt de corporatie hun investeringskracht om te zorgen dat huurders ook in de toekomst prettig kunnen blijven wonen.

  • Hoofdkantoor in Ridderkerk
  • 107 medewerkers
  • 55% / 45%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Casual
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De woningcorporatie gelooft dat jij het verschil kunt maken binnen het bedrijf. Om die reden biedt Wooncompas je de ruimte om je talenten in te zetten. Je kunt daarom diverse functiegerichte opleidingen volgen en actief werken aan je loopbaan. Jouw ontwikkeling, zowel persoonlijk als in je functie, wordt door Wooncompas belangrijk bevonden.

Waarom werken bij Wooncompas

Martijn van Vredendaal
Martijn van Vredendaal
Administrateur, afdeling Financiën

Ik was gedetacheerd bij Wooncompas. Door de leuke sfeer, leuke collega's en afwisselende taken was ik erg enthousiast geworden. Ik mocht gelukkig blijven en ben nu al een aantal jaar in vaste dienst.

Tom Grob
Tom Grob
Financieel Analist, afdeling Financiën

Ik werd enthousiast, omdat deze baan afwisselende en uitdagende werkzaamheden biedt. In deze werkzaamheden heb ik veel contact met de verschillende afdelingen binnen de organisatie en dat geeft mij energie. Wooncompas biedt daarnaast ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Patty Bodmann
Patty Bodmann
Financial Controller, afdeling Financiën

Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen de corporatiesector, eerst als inhuurkracht en later als Senior Medewerker Planning & Control bij een andere woningcorporatie. Ik heb als inhuurkracht bij één van de twee fusiepartners (Woonvisie) van Wooncompas gewerkt en vond het toen al een hele fijne organisatie om voor te werken, waardoor ik in 2020 heb gesolliciteerd voor een rol in vaste dienst bij Wooncompas.

Jolanda van Velzen
Jolanda van Velzen
Administrateur, afdeling Financiën

Ik werk al heel wat jaartjes in de corporatiesector, maar heb het geweldig naar mijn zin bij Wooncompas. Er is een goede balans werk/privé, veel mogelijkheid tot eigen inbreng en initiatief, een fijn team en een fijne sfeer met ruimte voor humor. Ik ben trots op onze samenwerking en het continu werken aan verbeteringen. Er is iedere dag vers fruit en er wordt veel aandacht besteed aan gezond eten, beweging etc. in het kader van Vitamine W. Kortom, kom bij ons werken!

Banen bij Wooncompas

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen dat onze klanten prettig kunnen wonen in een fijne buurt. Die missie vertalen we in onze kernwaarden: mensgericht, verbindend en ondernemend. Onze grootste uitdaging is dan ook om iedere sociale huurder een fijn thuis te bieden.

‘Een thuis maken voor mensen met een bescheiden inkomen of in bijzondere situaties.’

Wooncompas