Werken bij Wooncompas

 

Wooncompas is een groeiende woningcorporatie met een passie voor volkshuisvesting. Ze zijn verhuurder in diverse gemeenten rondom Rotterdam en in de stad zelf. De corporatie zet zich in om mensen met een bescheiden inkomen of in bijzondere situatie een thuis te bieden. Zo is Wooncompas in Rotterdam met name actief voor senioren en bijzondere doelgroepen. Ook gebruikt de corporatie hun investeringskracht om te zorgen dat huurders ook in de toekomst prettig kunnen blijven wonen.

  • Hoofdkantoor in Ridderkerk
  • 107 medewerkers
  • 55% / 45%
  • Gem. leeftijd 45 jaar
  • Casual
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De woningcorporatie gelooft dat jij het verschil kunt maken binnen het bedrijf. Om die reden biedt Wooncompas je de ruimte om je talenten in te zetten. Je kunt daarom diverse functiegerichte opleidingen volgen en actief werken aan je loopbaan. Jouw ontwikkeling, zowel persoonlijk als in je functie, wordt door Wooncompas belangrijk bevonden.

Waarom werken bij Wooncompas

Caroline Bakker
Caroline Bakker
Business Controller

Ik ben vanuit een interim opdracht bij Wooncompas in dienst gekomen. Het is een fijn bedrijf dat ambitie heeft en ook ruimte geeft aan de werknemer om te ontwikkelen.

Sybren
Sybren
Medewerker Klant & Service

Ik ben hier gaan werken omdat ik het leuk vind om te ondersteunen bij het oplossen van klantvragen, hoe uitdagend deze soms ook kunnen zijn.

Mylène van Helten
Mylène van Helten
Technisch Administratief Medewerker, Dagelijks Onderhoud

Hiervoor was ik werkzaam bij een installatiebedrijf. Na vele jaren kwam deze baan op mijn pad. Geen moment spijt van gehad. Het is een uitdagende baan en elke dag is weer anders.

Wesley Lie
Wesley Lie
Contractbeheerder, afdeling Vastgoed

Voordat ik Contractbeheerder werd was ik werkzaam bij Dagelijks onderhoud als Technisch Administratief Medewerker. De vacature 'Contractbeheerder' kwam op het juiste moment. Wooncompas is een fijne werkgever omdat je het vertrouwen krijgt om te investeren in jezelf en het te laten zien in de praktijk.

Erik de Wit
Erik de Wit
Consulent Incasso- en Contractbeheer.

Tijdens de sollicitatiegesprekken werd ik heel hartelijk ontvangen en begeleid door de medewerkers van Wooncompas. De informele werksfeer en goede opleidingsmogelijkheden spraken mij zeer aan. Ook de klantvisie is iets waar ik mij goed in kan vinden.

Heleen Beinema
Heleen Beinema
Communicatieadviseur, Afdeling Communicatie

Kiezen voor werken bij een woningcorporatie doe je vooral met je hart. Als je vervolgens de factoren: iets kunnen betekenen voor anderen combineert met een moderne en ambitieuze organisatie en positieve, gedreven collega’s dan krijg je uiteindelijk een hele leuke job, kan ik verklappen.

Lenie van der Laars-Dijkhuis
Lenie van der Laars-Dijkhuis
Medewerker Klant & Service, reparatielijn

Via detacheringsbureau Jobdesign ben ik bij Wooncompas gekomen. Er kwam een tijdelijke functie beschikbaar en zij vonden mij wel passen in het bedrijf. Inmiddels na 1,5 jaar nu een vast contract waar ik heel blij mee ben.

Martijn van Vredendaal
Martijn van Vredendaal
Administrateur, afdeling Financiën

Ik was gedetacheerd bij Wooncompas. Door de leuke sfeer, leuke collega's en afwisselende taken was ik erg enthousiast geworden. Ik mocht gelukkig blijven en ben nu al een aantal jaar in vaste dienst.

Tom Grob
Tom Grob
Financieel Analist, afdeling Financiën

Ik werd enthousiast, omdat deze baan afwisselende en uitdagende werkzaamheden biedt. In deze werkzaamheden heb ik veel contact met de verschillende afdelingen binnen de organisatie en dat geeft mij energie. Wooncompas biedt daarnaast ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Patty Bodmann
Patty Bodmann
Financial Controller, afdeling Financiën

Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen de corporatiesector, eerst als inhuurkracht en later als Senior Medewerker Planning & Control bij een andere woningcorporatie. Ik heb als inhuurkracht bij één van de twee fusiepartners (Woonvisie) van Wooncompas gewerkt en vond het toen al een hele fijne organisatie om voor te werken, waardoor ik in 2020 heb gesolliciteerd voor een rol in vaste dienst bij Wooncompas.

Jolanda van Velzen
Jolanda van Velzen
Administrateur, afdeling Financiën

Ik werk al heel wat jaartjes in de corporatiesector, maar heb het geweldig naar mijn zin bij Wooncompas. Er is een goede balans werk/privé, veel mogelijkheid tot eigen inbreng en initiatief, een fijn team en een fijne sfeer met ruimte voor humor. Ik ben trots op onze samenwerking en het continu werken aan verbeteringen. Er is iedere dag vers fruit en er wordt veel aandacht besteed aan gezond eten, beweging etc. in het kader van Vitamine W. Kortom, kom bij ons werken!

Geen vacatures bij Wooncompas

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

We willen dat onze klanten prettig kunnen wonen in een fijne buurt. Die missie vertalen we in onze kernwaarden: mensgericht, verbindend en ondernemend. Onze grootste uitdaging is dan ook om iedere sociale huurder een fijn thuis te bieden.

‘Een thuis maken voor mensen met een bescheiden inkomen of in bijzondere situaties.’

Wooncompas