Werken bij Woning Media

Woning Media is een all-round service bedrijf voor het maken van vastgoed presentaties. Hun werkwijze zorgt voor een prettig verkoopproces bij makelaars, vastgoedontwikkelaars en particulieren. Je kunt bij ze aankloppen voor het maken van een fotoreportage, video's en NEN2580 metingen of het vervaardigen van artist impressions, plattegronden en brochures. Ook kunnen ze de gehele styling van de woning verzorgen.

“ Je zit hier perfect op je plek als je veel afwisseling zoekt in je werkzaamheden (creatief en bouwkundig), je goed om kan gaan met klanten en jij je collega's wilt helpen waar mogelijk. Woning Media Nederland is minder geschikt voor jou indien je niet bereidt bent een stapje extra te zetten voor een perfect resultaat en/of service. ”

Rogier Bakkenist
Rogier Bakkenist
Service Manager
  • Kantoor in Amsterdam
  • 40% / 60%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  • 13 werknemers
  • Actief in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Jouw groeipad binnen Woning Media Nederland wordt op maat gemaakt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid binnen de organisatie. Het is van belang om eerst de verschillende disciplines van je functie te beheersen. Daarna zal er gekeken worden wat jij zelf graag wilt bereiken; en hoe je dit met doelstelling van Woning Media Nederland kunt combineren. Woning Media gelooft in de kracht van hun medewerkers, groeien doe je samen.

Waarom werken bij Woning Media

Jan Hoeks
Jan Hoeks
Woning fotograaf & NEN-2580 inmeter

Hiervoor was ik werkzaam bij een ontwerpbureau als product ontwerper. Heb toentertijd een opdracht voor Woning Media gedaan om plattegronden te maken van een vastgoedproject. Vond het zo leuk dat ik kort daarna bij woningmedia ben gaan werken.

Amber van Kuilenburg
Amber van Kuilenburg
Fotograaf

Hiervoor was ik werkzaam als Pedagogisch werker, maar mijn passie ligt bij het fotograferen, dus trok ik de stoute schoenen aan en solliciteerde ik bij Woning Media als fotograaf.

Merlijn Kitzmann
Merlijn Kitzmann
Art Director

Ik was op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging bij een bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Bij Woning Media krijg ik de vrijheid om diverse uitdagende projecten op te pakken en werk ik samen met een jong en ambitieus team.

Banen bij Woning Media

Wat is onze grootste uitdaging?

Het (ver)kopen van vastgoed is voor veel consumenten de grootste investering die ze in hun leven zullen maken. Ieder onroerend goed heeft verschillende unique selling points. Het is iedere keer een uitdaging om deze te identificeren en zo goed mogelijk te presenteren. Dit door de standaard fotografie/videografie te combineren met USP's van het vastgoed zal de presentatie veel aandacht trekken bij zoekers.

‘Elke keer de unique selling points van ieder onroerend goed vinden.’

Woning Media