Werken bij Wereldhave

Wereldhave is in 1930 opgericht en is Nederlands grootste beursgenoteerde investeringsmaatschappij gespecialiseerd in het bezit, ontwikkelen en beheren van convenience retail vastgoed. Wereldhave heeft een focus op full-service centra in middelgrote steden in Nederland, Frankrijk en België die dominant zijn in hun verzorgingsgebied. Belangrijke kernwaarden van Wereldhave zijn leadership, passion, responsibility en teamwork.

“ Je moet níet bij Wereldhave gaan werken als je veel structuur nodig hebt en niet zelfstandig bent. Je moet wél bij Wereldhave gaan werken als je ondernemend bent, enthousiast bent over je werk en graag successen boekt. ”

Saskia Davids
Saskia Davids
HR Manager
  • Schiphol
  • Actief in 3 landen
  • 45% / 55%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • 75 werknemers in Nederland
  • 200 werknemers totaal in 3 landen

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad bij Wereldhave staat niet vast. In verschillende functies is het mogelijk naar een senior level door te groeien. Maar ook doorgroeien naar een managementfunctie behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk een overstap te maken naar een andere discipline. Er is budget om cursussen en trainingen te volgen en door het samenwerken met collega’s en teams leer je ook veel on the job. Wereldhave biedt een dynamische werkomgeving met korte lijnen, een omgeving waar er genoeg ruimte is jezelf persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

Waarom werken bij Wereldhave

Mark van Dongen
Mark van Dongen
Implementation Manager Customer Journey

Voor Wereldhave heb ik altijd gewerkt voor beleggers / eigenaren van winkelcentra en ik was op zoek naar een werkgever die het management op een enthousiaste manier voert en op verschillende manieren waarde wil toevoegen en verbeteringen wil doorvoeren. Dit heb ik gevonden in Wereldhave!

Marloes Eilander
Marloes Eilander
Business Unit Assistant

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de vastgoedsector, de Retailbranche vanuit een eigenaarspositie was mij echter onbekend. Sinds 2017 werk ik met plezier bij Wereldhave en ondersteun ik twee teams die dagelijks in onze centra streven naar verbetering en daar de benodigde expertise toepassen. Wereldhave is een ervaren retailorganisatie waarbij samenwerken en het behalen van commerciële doelen belangrijk is.

Hans Besseling
Hans Besseling
Technical Manager

Ik ben destijds door Wereldhave zelf benaderd om daar te komen werken. N.a.v. de sollicitatie gesprekken was dit een mooie stap in mijn carrière. Meer uitdagingen en een diversiteit aan werkzaamheden.

Alexander van Ooijen
Alexander van Ooijen
Assetmanager

Voordat ik bij Wereldhave kwam werken heb ik voor verschillende retailers gewerkt. Bij Wereldhave is het voor mij een mooie uitdaging om met mijn retailervaring een positieve impact te realiseren in 'mijn' winkelcentra.

Arjanne de Vries
Arjanne de Vries
Asset Manager

Mijn rol is een autonome functie waarin je zelf moet schakelen en kansen moet zien en pakken. Ondernemerschap staat hoog in het vaandel bij Wereldhave. Dit alles en de informele organisatiecultuur zijn de redenen dat ik bij Wereldhave ben gaan werken.

Banen bij Wereldhave

Wat is onze grootste uitdaging?

Het optimaliseren van de customer journey en de beste en up-to-date services en faciliteiten voor zowel huurders als bezoekers.

‘De beste en up-to-date services en faciliteiten voor zowel huurders als bezoekers.’

Wereldhave