Werken bij Wegter Grootverbruik

Wegter Grootverbruik is al meer dan honderd jaar leverancier van artikelen voor professionele keukens en tafels. Wegter levert een breed assortiment aan servies, bestek, glazen, en zelfs complete pakketen keukeninventaris voor tijdelijke woonruimtes. Deze producten komen terecht in de horeca, de zorg, bij bedrijven, overheid en de recreatieve sector. Ook heeft Wegter online kanalen, zodat de producten ook rechtstreeks thuis bij de consument terechtkomen. Dit assortiment non-food producten bestaat zowel uit eigen merken als merken van andere leveranciers. De meeste klanten van Wegter zijn in Europa gevestigd.

“ Je moet wel bij Wegter gaan werken als je bij een open familiebedrijf terecht wilt komen en mee wilt helpen ondernemen. Je moet niet bij Wegter gaan werken als je veel structuur nodig hebt. ”

Marc Wegter
Marc Wegter
Directeur
  • Gevestigd in Oldenzaal
  • Gem. leeftijd 43 jaar
  • 50% / 50%
  • 36 werknemers in Nederland
  • Actief in verschillende Europese landen

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Wegter kun je jezelf blijven ontwikkelen. Het groeipad staat niet vast en ook kun je zelf gedeeltelijk je baan creëren, afhankelijk van de vraag, groei en mogelijkheden op de markt. We hebben een open werkcultuur, zodat we zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van elkaars kwaliteiten.

Waarom werken bij Wegter Grootverbruik

Guy Wegter
Guy Wegter
E-commerce Manager

Hiervoor werkte ik bij een grote multinational. Na een aantal jaar heb ik besloten om binnen ons familiebedrijf te starten, met als ambitie om mijn vader op te volgen de komende jaren. Ik ben heel blij met mijn keuze, want Wegter is een prachtig bedrijf met mooie producten, geweldige collega's en grote ambities!

Jocelyn Fokkens
Jocelyn Fokkens
HR Adviseur & Management Assistent

Hiervoor was ik werkzaam als zzp'er en zo ben ik bij Wegter binnengerold. Wegter wilde de HR-afdeling verder vormgeven en professionaliseren, dus daar kon ik mooi mijn tanden in zetten.

Marc Wegter
Marc Wegter
Algemeen Directeur

Ik vind ondernemerschap interessant. Je kunt zo je eigen leven bepalen en inrichten.

Leander Mekel
Leander Mekel
Logistiek Medewerker

Hiervoor werkte ik bij verschillende logistieke bedrijven, maar de combinatie van horeca met logistiek trok me erg aan bij Wegter. Daarnaast voelde ik me meteen thuis toen ik hier op sollicitatiegesprek kwam.

Corrine in het Veld
Corrine in het Veld
Data en E-Commerce Support Medewerker

Ik ben op mijn 21ste bij Wegter gekomen en heb inmiddels meerdere afdelingen doorlopen. Het gemoedelijke van een familiebedrijf en de goede sfeer onderling maakt het elke dag nog steeds leuk om naar mijn werk te gaan.

Iljana Helbig
Iljana Helbig
Customer Service Representative

Ik ben bij Wegter Grootverbruik gaan werken, omdat ik een baan zocht waarbij ik mijn moedertaal Duits met mijn vaardigheden met betrekking tot omgang met klanten met elkaar kon verbinden.

Banen bij Wegter Grootverbruik

Wat is onze grootste uitdaging?

We zijn sterk afhankelijk van de markt: deze moeten ze op een creatieve, vernieuwende en servicegerichte manier verrassen en overtuigen van onze toegevoegde waarde.

‘Onze afzetmarkt op een creatieve, vernieuwende en servicegerichte manier overtuigen van onze toegevoegde waarde.’

Wegter Grootverbruik