Werken bij Webbers

Webbers ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert websites, webshops, webapplicaties en volledige e-commerce funnels voor ongeveer 30 bedrijven, waaronder Eerlijke WOZ, Matt Sleeps, Mitsubishi, Sail Amsterdam, Yummygums, Round 11 en Blosh Fashion Group.

Webbers is gevestigd in Amsterdam, bestaat ruim drie jaar en het huidige team bestaat uit vijf medewerkers en verschillende freelancers. De bedrijfscultuur van Webbers onderscheidt zich door de focus op vooruitdenken, continue groei en oog voor detail. Dat vraagt om een ondernemende mindset, een gestructureerd werkproces en een positieve werkomgeving, en dat biedt Webbers allemaal.

“ Je moet wel bij Webbers gaan werken als je veel wilt leren en als je het leuk vindt om met collega's en klanten groeidoelstellingen te halen. Je moet niet bij Webbers gaan werken als je graag het initiatief aan iemand anders overlaat en er niet naar streeft om het maximale uit je werk te halen. ”

Daan van den Burg
Daan van den Burg
Managing Partner
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 0% / 100%
  • Gem. leeftijd 29 jaar
  • Team van 7 medewerkers en verschillende freelancers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad binnen Webbers staat niet vast. Je krijgt de vrijheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en er is budget om (online) cursussen te volgen. Het belangrijkste voordeel van een klein bedrijf is dat je zelf je baan kunt creëren. Als Webbers groeit, dan groei jij mee.

Waarom werken bij Webbers

Pepijn van Vlaanderen
Pepijn van Vlaanderen
Head of Development

Tijdens de bachelor Informatica en de master Software Engineering, werkte ik altijd al aan projecten als developer. Deze projecten werden steeds groter en zodoende ben ik doorgegroeid als developer. Sinds twee à drie jaar ben ik samen met partners Webbers begonnen, waarbij ik verantwoordelijk ben voor alle technische ontwikkeling die we leveren.

Mashud Mohammadi
Mashud Mohammadi
Head of Growth

Tijdens mijn studie was ik altijd al van plan om te gaan ondernemen en startte een uitvaartplatform. Hier was ik verantwoordelijk voor de data-gedreven groei en raakte bedreven in zo ongeveer alle moderne online marketing platformen van dat moment. Later is deze startup verkocht, maar wilde ik verder met online marketing én ondernemen. Twee à drie jaar geleden ben ik samen met Daan en Pepijn Webbers begonnen, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de data-gedreven groei van onze klanten.

Victor Weill
Victor Weill
Digital Marketeer

Webbers Agency is (nu nog) een klein bedrijf met verschillende specialisten. Bij grotere bedrijven ben je onderdeel van een team, maar bij Webbers bén je het team. De mogelijkheid om intensief samen te werken en van elkaar te leren, kon ik niet laten gaan. Ook was ik op zoek naar een uitdaging met veel verantwoordelijkheid en wilde ik graag het resultaat zien van mijn werk. Hier kreeg ik de kans voor bij Webbers, en bovendien geeft het me veel voldoening om bedrijven te helpen groeien. Kortom: een bedrijf dat de nieuwste technieken gebruikt, uit een klein team bestaat en veel toekomstperspectief heeft. De ideale start van mijn carrière!

Chaim Kwakman
Chaim Kwakman
Freelance Art Director

De samenwerking met Webbers verloopt altijd fijn. De sfeer op kantoor is top en de projecten zijn efficiënt en gestructureerd ingericht. In de afgelopen jaren hebben we samen allerlei mooie, digitale producten opgeleverd en vele klanten blij gemaakt.

Banen bij Webbers

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is jong talent aantrekken dat zich wil blijven ontwikkelen en goed werk wil leveren voor merken waar we in geloven - van gevestigd bedrijf tot startup. Dit is meer dan vaardigheid, drive of ervaring: het zit geworteld in karakter. Juiste mensen aannemen en in persoonlijke ontwikkeling investeren, is essentieel voor onze groei!

‘Intensief samenwerken om ons bedrijf te ontwikkelen en de perfecte combinatie van design, development en marketing te bieden.’

Webbers