Werken bij Walters People

Walters People is een internationale recruitment specialist voor vacatures in onder andere finance, banking, customer service en office support. De consultants van Walters People verbinden klanten met het talent op de arbeidsmarkt, en ook nadat kandidaten een nieuwe baan hebben gevonden, blijft Walters People hen begeleiden in hun carrière. Walters People is onderdeel van de Robert Walters Groep.

Je moet niet bij Walters People komen werken werken als je erg van structuur en administratieve taken houdt. Je moet wél bij ons komen werken als je snel carrière wilt maken in sales en de lat voor jezelf graag hoog legt.

Rens van der Wacht
Talent Acquisition Specialist
  • Nederlandse kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht
  • Actief in 31 landen
  • 178 werknemers in Nederland
  • 3200 werknemers wereldwijd
  • 55% / 45%
  • Gem. leeftijd 28 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De eerste drie maanden bij Walters People volg je een uitgebreid trainingsprogramma:, de Bootcamp. Ook krijg je een buddy die je de fijne kneepjes van het vak leert. Voor elk niveau in je carrière hebben is er een opleidingstraject, en je kunt blijven groeien. Bijna alle managers zijn als starter bij Walters People begonnen.

Waarom werken bij Walters People

Nick Lammers
Nick Lammers
Recruitment Consultant

Eén van mijn beste vrienden overtuigde mij om bij Walters People op gesprek te gaan. Ik raakte tijdens dit gesprek heel enthousiast: ik ben ondernemend ingesteld en wilde graag veel leren over sales. Sales lijkt namelijk eenvoudig, maar er zit een hele techniek en theorie achter verscholen.

Robert Brighton
Robert Brighton
Managing Consultant Supply Chain

Ik haal voldoening uit samenwerken met gelijkgestemde ambitieuze mensen, werken voor grote internationale klanten en de interne doorgroeimogelijkheden.

Siewerd Bohncke
Siewerd Bohncke
Senior Consultant Finance

Het mooie aan mijn werk is dat ik continu aan het netwerken ben, zowel met mijn opdrachtgevers als kandidaten. Dit doe ik niet alleen via MS teams, maar ook op kantoor, in restaurants of in de kroeg. Naast dat dit persoonlijke contact erg leuk is, geeft het veel voldoening als je mensen met elkaar in contact brengt die van betekenis voor elkaar kunnen zijn.

Banen bij Walters People

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We zorgen voor vrijheid en flexibiliteit door bedrijven snel in contact te brengen met gekwalificeerde medewerkers. Daarnaast helpen wij professionals door een baan te vinden die bij hen past en hen persoonlijk te begeleiden in hun carrière.

‘Mensen aan een baan helpen waarin ze hun unieke kwaliteiten kunnen inzetten; organisaties helpen succesvol te zijn’

Walters People