Werken bij Vriman M&A Lawyers

Vriman M&A Lawyers is een M&A/corporate boutique advocatenkantoor dat sinds 2015 private equity, venture capital en ondernemers uit binnen- en buitenland adviseert bij fusies en overnames. Het kantoor won in 2016 de M&A Award voor beste Nederlandse M&A boutique en behoort sindsdien tot het lijstje met genomineerden.

“ Vriman M&A Lawyers past bij jou als je onafhankelijk, leergierig en energiek bent. Vriman M&A Lawyers past niet bij je als je niet veel verantwoordelijkheid wilt in jouw baan. ”

Jan Vriesendorp
Jan Vriesendorp
Founding Partner
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Internationaal actief
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 32 jaar
  • 10 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Aan persoonlijke ontwikkeling wordt veel tijd en aandacht besteed bij Vriman M&A Lawyers. Door de hoge dealflow en grote deal betrokkenheid, leert een advocaat bij Vriman in korte tijd relevante juridische- en bedrijfseconomische vaardigheden en onderhandelingstechnieken. Het kantoor organiseert iedere woensdagochtend een interne “M&A Breakfast Club” waarin de context van transactie onderdelen besproken wordt. Elke week delen de advocaten onderling tips & tricks uit over deals tijdens de lunch en worden twee keer per maand externe sprekers uitgenodigd om kennis te delen. Dat kunnen externe advocaten op andere rechtsgebieden (bijv mededingings- of arbeidsrecht) of andere M&A experts, zoals bankiers of fiscalisten, zijn.

Waarom werken bij Vriman M&A Lawyers

Bas Mees
Bas Mees
Partner

Wij hebben Vriman opgericht zodat we zelf als advocaten konden gaan ondernemen, en wij zagen dat Vriman klanten meer kan bieden dan de grote kantoren.

Astrid van Ommeren
Astrid van Ommeren
Advocaat

We go way back. We kennen elkaar al heel wat jaren. Samenwerken met goede vrienden in een informele setting is iedere dag een feestje.

Selene Snippe
Selene Snippe
Advocaat

Ik ben zelf altijd geïnteresseerd geweest in fusies en overnames. Ik ben destijds op zoek gegaan naar de beste advocatenkantoren in de M&A branche en ben zo bij Vriman M&A Lawyers terecht gekomen. Na 6 maanden als paralegal gewerkt te hebben bij Vriman, bleken wij een goede match te zijn en ben ik nu beëdigd tot advocaat!

Meelf van Oosten
Meelf van Oosten
Advocaat

Hiervoor was ik werkzaam bij een groot Zuidas kantoor waar ik zowel door de hiërarchie, als door het type cliënten eigen verantwoordelijkheid miste en slechts aan een klein onderdeel van een transactie meewerkte. Bij Vriman was duidelijk dat ik de exposure die ik zocht volledig zou krijgen, zowel werkinhoudelijk als qua type cliënten. Daarnaast kende ik het team al en dat was voor mij de kers op de taart.

Jan Vriesendorp
Jan Vriesendorp
Partner

Ik ben met Vriman begonnen omdat ik mijn werk heel leuk vind en wilde gaan ondernemen.

Elian te Boome
Elian te Boome
Student-stagiar

Vriman is een gerenommeerd kantoor binnen de M&A, specifiek in het middensegment. Toen ik op de website zag dat er stageplekken aangeboden werden en dat de taakomschrijving perfect aansloot op wat ik zocht heb ik gesolliciteerd.

Rachel Bermon
Rachel Bermon
Corporate Office Manager

Hiervoor was ik werkzaam in de flexibele kantoorverhuurbranche, via een oud-collega ben ik bij Vriman terecht gekomen. Op de website zag ik het team: fris, jong en alles behalve 'stijf'. Tijdens de kennismaking was iedereen zakelijk, professioneel maar ook gewoon volledig zichzelf. Ik kan mij binnen Vriman verder ontwikkelen, heb mijn uitdaging gevonden en voel mij volledig op mijn plek.

Banen bij Vriman M&A Lawyers

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om aan de groeiende vraag naar onze diensten te kunnen voldoen en tegelijkertijd het beste M&A boutique advocatenkantoor van Nederland te blijven. Daarom zijn wij op zoek naar getalenteerde studenten en M&A advocaten die ons team kunnen versterken. Om een goede M&A advocaat te worden is ervaring en bedrijfseconomische kennis cruciaal, en dat is wat Vriman M&A Lawyers wil blijven bieden. Ervaring met goede begeleiding.

‘Groei realiseren en het beste M&A boutique advocatenkantoor van Nederland blijven.’

Vriman M&A Lawyers