Werken bij Vopak

Vopak is wereldwijd de grootste aanbieder van onafhankelijke tankopslag. Het bedrijf is gespecialiseerd in veilige, schone en efficiënte opslag van producten die cruciaal zijn voor de maatschappij zoals olie, biodiesel, chemicaliën, gas en eetbare oliën. Vopak heeft in Nederland 11 terminals en zo'n 1.100 werknemers. Wereldwijd beschikt Vopak over 67 terminals en werken er meer dan 6.000 werknemers.

  • Hoofdkantoor Rotterdam
  • Actief in 30 landen
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd 35 jaar
  • 1.100 werknemers in Nederland
  • 6.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Vopak is het mogelijk om meerdere kanten op te groeien; er wordt ook buiten je huidige discipline gekeken naar mogelijkheden. Het is afhankelijk hoe je jezelf ontwikkelt en welke mogelijkheden er op dat moment zijn.

Waarom werken bij Vopak

Emmeline van Olphen
Emmeline van Olphen
Management Trainee afdeling Techniek

Ik zocht een bedrijf waar ik direct zichtbare meerwaarde kon leveren. Dit miste in mijn vorige baan. Verder spraken de multidisciplinaire en afwisselende projecten mij aan. Vopak voelde door de informele en enthousiaste sfeer ook meteen goed tijdens het eerste gesprek.

Jay Houtzager
Jay Houtzager
Field supervisor maintenance WTB

Ik was bekend met het bedrijf, het beleid, de mentaliteit en de mensen. Dit zijn dan ook meteen de vier belangrijkste redenen waarom ik graag bij dit mooie bedrijf wilde werken.

Metin Ercan
Metin Ercan
Manager Finance & Control

Ik ben bij Vopak gaan werken vanwege de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit en de prettige ondernemende werksfeer.

Akkiz Altintas
Akkiz Altintas
Administrative Support Sourcing & Procurement

Het leek me een veelzijdig bedrijf en ik vind het leuk om voor de inkoop afdeling te werken.

Hans Engelbracht
Hans Engelbracht
Project Engineer Tanks

Ik ben bij Vopak gaan werken omdat het een uitdagende functie aanbood. Daarnaast is het een bedrijf met een prachtige historie in een gave omgeving: de Rotterdamse haven.

Saskia van der Werf
Saskia van der Werf
Business Controller

Ik ben geboren en getogen Rotterdamse en was op zoek naar een bedrijf met de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit: geen woorden maar daden. Nu ik hier eenmaal werk, spreekt dit me nog steeds erg aan. Wat me opvalt is de grote mate van bereidheid om elkaar te helpen. Ook al valt iets niet direct binnen iemands functie, diegene is alsnog bereid je te helpen.

Geen vacatures bij Vopak

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Vopak slaat producten op die cruciaal zijn voor de maatschappij en die vaak heel veel aandacht en zorg nodig hebben. Dit betekent dat er dag in dag uit foutloos moet worden gewerkt om geen ongelukken of vervuiling te veroorzaken. De grootste uitdaging is om de license to operate te behouden.

‘Onze license to operate behouden.’

Vopak