Werken bij VLC & Partners

VLC & Partners is de Nederlandse adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Met de unieke totaalaanpak brengen professionals de risico's van klanten in beeld en adviseren zij over deze risico's in specifieke sectoren. VLC & Partners richt zich op de mkb-markt, de grootzakelijke markt en de welgestelde particulier. Daarbij ligt de focus op het verkennen, het voorkomen en - waar nodig - het verzekeren van risico’s.

Meer informatie vind je op de website van VLC & Partners.

“ Je moet wél bij VLC & Partners gaan werken als je houdt van uitdagingen en past bij een ondernemend bedrijf dat continu in beweging. Je moet niét bij VLC & Partners gaan werken als je het moeilijk vindt je eigen werk te organiseren en slecht tegen veranderingen kunt. ”

Amber Sertons
Amber Sertons
HR Adviseur
  • Kantoren in Den Bosch, Den Haag, Breda, Tilburg, De Bilt, Apeldoorn en Barneveld
  • Klanten in heel Nederland
  • 450 medewerkers
  • 48% / 52%
  • Gem. leeftijd 41 jaar
  • Hybride
  • Bij klanten smart casual

Ontwikkelen binnen het bedrijf

VLC & Partners vindt het belangrijk dat je een baan hebt die goed past in jouw leven, die je energie geeft en bovenal bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw talent. In een organisatie waar je gelukkig bent, zal je beter presteren en meer bereiken. Gedrevenheid is belangrijk in de organisatie en wordt beloond; er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Waarom werken bij VLC & Partners

Joy Graus
Joy Graus
Teamleider Employee Benefits

Tijdens mijn eerste kennismaking met VLC & Partners werd al snel duidelijk dat ik mezelf hier verder kon ontwikkelen. Er was ruimte voor mijn ideeën en ik voelde me meteen vertrouwd met de organisatie en de mensen. De ondernemende en praktische insteek van het gesprek paste helemaal bij mij!

Bas de Boer
Bas de Boer
Compliance Officer, afdeling Compliance & Juridische Zaken

Hiervoor was ik werkzaam als Compliance Officer in de automotive branche. Dit beviel goed, maar de reistijd richting kantoor ging me steeds meer tegenstaan. Via LinkedIn werd ik toevallig benaderd door de recruiter van VLC & Partners voor de functie van Compliance Officer in mijn woonplaats Den Bosch. Tijdens de sollicitatiegesprekken werd ik verder enthousiast gemaakt over de groei die het bedrijf doormaakt en de uitdagingen die dat met zich mee brengt in mijn vakgebied.

Sha-iv Wouden
Sha-iv Wouden
Risk Consultant op de afdeling Risk in Den Haag

Hiervoor was ik werkzaam als Brandacceptant en ik wilde vooral mijn (verzekerings)kennis verbreden. Bij VLC & Partners heb ik de kans gekregen om dit te kunnen doen. Na 3 leuke gesprekken kon ik niet anders dan voor VLC & Partners kiezen.

Maartje Paulusse
Maartje Paulusse
Ondersteunend Medewerker / Schadebehandelaar Claims Zakelijk

Hiervoor was ik werkzaam als Administratief Medewerker bij een gemeente. Ik merkte dat ik me verveelde en miste uitdaging in mijn werk. Daarom ging ik op zoek naar een bedrijf dat mij die uitdaging wel kon bieden. VLC & Partners bood en biedt mij waar ik naar op zoek was.

Helen van de Wiel
Helen van de Wiel
Senior Marketeer

VLC & Partners is een snelgroeiend bedrijf met veel aandacht voor online en marketing. Hierdoor kun je veel bijdragen: er zijn veel kansen en mogelijkheden.

Mischa van Schalm
Mischa van Schalm
Senior Schadebehandelaar Zakelijk

Ik was op zoek naar meer uitdaging en meende die bij VLC te kunnen vinden. Het is een bedrijf met een rijke historie en mooie relaties. Mede door de gezellige en in veel opzichten fijne collega’s heb ik het hier al ruim 16 jaar prima naar mijn zin.

Amber Sertons
Amber Sertons
HR Adviseur

VLC & Partners is een gezellige en leuke organisatie met heel veel ruimte voor vrijheid om mijzelf te ontwikkelen.

Margreet Koster
Margreet Koster
Desk Accountmanager

Deze functie is op mijn lijf geschreven: ik heb veel ervaring in het vak en VLC & Partners is een groeiend bedrijf waarin veel gebeurd. Daarnaast heb ik superleuke collega's waar ik goed mee kan samenwerken en krijg ik veel vrijheid om mijn werkdag zelf in te vullen.

Maggy Spoor
Maggy Spoor
Schadebehandelaar Zakelijk

VLC & Partners is een bedrijf waarin klantgerichtheid en behulpzaamheid belangrijk zijn en gewaardeerd worden.

Anja van Waelsden
Anja van Waelsden
Schadebehandelaar Zakelijk

Het is fijn dat je bij VLC & Partners de mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen en door te groeien. Na jaren gewerkt te hebben op de Schadeafdeling Particulieren heb ik de overstap gemaakt naar de Schadeafdeling Zakelijk. Daarnaast is het een gezellig bedrijf waarbij de medewerkers aandacht hebben voor elkaar.

Banen bij VLC & Partners

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging voor VLC & Partners is dat er binnen de hele verzekeringsbranche sprake is van een consolidatietrend. VLC & Partners neemt een unieke positie in, doordat zij de afgelopen jaren, naast een gezonde autonome groei, stevig heeft uitgebreid met nieuwe partnerships. De focus heeft daarin sterk gelegen op partijen die een sterk profiel hebben in de regio en veel expertise hebben op hun specifieke vakgebieden en sectoren. De grootste uitdaging die deze groei met zich meebrengt, is een efficiëntere interne organisatie organiseren.

Iedere vestiging, ieder team en iedere medewerker heeft een specifieke expertise, leidend tot onderscheidende proposities, tooling, kennis en denkkracht voor klanten. De mooie uitdaging is om deze expertise beschikbaar te stellen voor alle vestigingen, zodat we van elkaar leren en het beste uit de organisatie halen.

‘Middels een totaalaanpak risico's van grootzakelijke en particuliere klanten in beeld brengen, waardoor zij zich kunnen richten op waar ze goed in zijn.’

VLC & Partners