Werken bij Viotta Advocaten

Viotta Advocaten is een kantoorcombinatie gestart in 2018. De advocaten vormen samen een nichekantoor op het gebied van het ondernemingsrecht, corporate litigation en advies bij fusies en overnames. Cliënten uit het buitenland en uit Nederland hebben direct contact met de advocaten.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 40% / 60%
  • Gemiddelde leeftijd 52
  • 8 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

De Advocaat bij Viotta Advocaten bepaalt zijn of haar eigen groeipad. Je krijgt de vrijheid en de begeleiding om jezelf persoonlijk en je eigen praktijk te ontwikkelen. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je werkt afwisselend zelfstandig voor een cliënt in een juridisch geschil of in een team aan verschillende ondernemingsrechtelijke zaken.

Waarom werken bij Viotta Advocaten

Dirk de Waard
Dirk de Waard
Advocaat Corporate/M&A

Wij zijn de samenwerking met de overige advocaten van Viotta aangegaan om een groter team te vormen met verschillende specialisaties. Binnen dit verband kan ik mij richten op complexe zaken waarvoor ik zelf de verantwoordelijkheid draag.

Tom de Waard
Tom de Waard
Partner

Ik heb altijd bij grote advocatenkantoren gewerkt, Stibbe en Clifford Chance. Toen ik bij dat laatste kantoor met pensioen ben gegaan, ben ik een eigen niche kantoor begonnen op het gebied van mijn specialisaties ondernemingsrecht en corporate litigation. In veel zaken wordt gevraagd om de ervaring van een senior advocaat.

Geen vacatures bij Viotta Advocaten

Op dit moment zijn er geen vacatures bij dit bedrijf. Laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures op Spielwork.

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om het kantoor te laten groeien tot een nichekantoor met 10 á 15 advocaten, met als specialisatie Corporate litigation en M&A.

‘We willen een nichekantoor worden met 10 á 15 advocaten.’

Viotta Advocaten