Werken bij Vellekoop & Meesters

Vellekoop & Meesters is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 25 jaar ervaring bij met name overheid en not-for-profit organisaties. De adviseurs analyseren en realiseren oplossingen voor complexe organisatie-, innovatie- en informatievraagstukken. Voor Vellekoop & Meesters speelt informatiehuishouding een centrale rol om organisaties en procesketens beheersbaar en optimaal te laten functioneren.

  • Hoofdkantoor in Hoevelaken
  • Actief op de Nederlandse markt
  • 12% / 88%
  • Gem. leeftijd 36 jaar
  • Ca. 20 medewerkers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Je wordt opgeleid en gecertificeerd in gangbare methoden en technieken zoals Prince2 en Agile Scrum, SAFe, TOGAF. De IRIS-opleiding biedt het raamwerk om klantvraagstukken gestructureerd en gedegen aan te pakken. Je ontvangt coaching en mentoring op inhoud en adviesvaardigheden. Er is een sterke collegiale cultuur waarin klankborden en positieve kritiek de norm is. Afhankelijk van je ontwikkelambities worden specifieke interne of externe opleidingen afgesproken.

Waarom werken bij Vellekoop & Meesters

Jos Overbeek
Jos Overbeek
Adviseur

Ik wil geen nummer zijn bij een groot consultancybureau en bij een bedrijf werken waar je zichtbare resultaten kan boeken die ertoe doen. Vind het belangrijk dat je naast het advies ook de uitvoering meemaakt (tot de nazorg aan toe).

Ömer Aydinli
Ömer Aydinli
Adviseur

Na een periode van 3 jaar in de sales en accountmanagment had ik de behoefte om weer de vakinhoud in te gaan. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar Vellekoop & Meesters.

Wilko Moraal
Wilko Moraal
Adviseur

Als consultant zat ik meestal als eenling op een opdracht in een klantomgeving waardoor de binding met de eigen organisatie gering was. Via via kwam ik op het spoor van Vellekoop & Meesters. Opdrachten voer je doorgaans uit met meerdere collega's, we komen vaak bijeen en maken echt werk van het delen van kennis en ervaringen.

Drewes Tebbes
Drewes Tebbes
Adviseur

Ik wilde meerdere bedrijven van binnenuit leren kennen om mijn ervaring uit te breiden en mezelf uit te dagen. Daarnaast wilde ik collega's die je scherp houden en goed mee kan schakelen. Vellekoop & Meesters kan mij dit allemaal bieden.

Jesse Dijkman
Jesse Dijkman
Adviseur

Tijdens mijn afstuderen bij V&M merkte ik dat collega's passie hebben voor de inhoud van het vak en voor kwaliteit gaan. Ik voelde me hier direct op mijn plaats. Er is veel ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven en in verschillende klantomgevingen te werken. Precies wat ik zocht: veel afwisseling vanuit een prettige thuisbasis.

Richard de Graaf
Richard de Graaf
Adviseur

Het idee dat ik echt wat toevoeg aan de Nederlandse maatschappij is de belangrijkste reden dat ik voor V&M werk. Ik zou geldstromen kunnen analyseren, financiële rapportages kunnen opstellen, zoekresultaten kunnen optimaliseren of persoonsgegevens verzamelen voor advertenties, maar dat zou me niet gelukkig maken.

Caroliene Steltenpool
Caroliene Steltenpool
Adviseur

Ik vind het leuk om te werken voor verschillende (overheids)organisaties, vooral op gebied van keteninformatisering. We zijn betrokken van vooronderzoek tot implementatie en nazorg, dat doen niet alle bureaus. Ook waardeer ik de intervisie en kennisontwikkeling met gelijkgestemde collega’s.

Maikel Meulema
Maikel Meulema
Adviseur

Vellekoop & Meesters hecht veel waarde aan (zelf) ontwikkeling en het wordt ook op elke mogelijke manier ondersteund en aangemoedigd. Dit matcht goed met mijn ambities: als iemand met een niet-informatiekundige achtergrond stelt dat mij in staat om in korte termijn veel kennis en kunde op te doen in het IT-management domein.

Xandra Maan
Xandra Maan
Adviseur

De drive om op inhoud en analyse de beste te zijn wordt gecombineerd met een zeer goede sociale band onder de collega's. Daardoor voelde ik mij binnen een korte tijd al echt thuis in onze organisatie.

Rogier van Dam
Rogier van Dam
Partner

Ik studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Tijdens een werkcollege maakte ik een informatieplan. De docent vond het goed en vroeg of ik bij zijn adviesbureau wilde werken; een groeiend team van ambitieuze adviseurs. Sindsdien ben ik telkens doorgegroeid.

Banen bij Vellekoop & Meesters

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We houden ons bezig met grote maatschappelijke thema's op het gebied van politiek, bestuur en praktijk. Deze zijn vaak weerbarstig en de uitdaging is aan ons om te zorgen dat we het verschil maken om zo onze klanten echt verder te helpen. Daarom moeten we altijd scherp zijn en daar zit onze grootste uitdaging.

‘Echt verschil maken bij de maatschappelijke vraagstukken van onze klanten.’

Vellekoop & Meesters