Werken bij VanLoman

VanLoman is een fiscaal boetiekkantoor dat haar klanten voorziet van Nederlands en internationaal fiscaal advies. De Adviseurs geven fiscaal advies aan (multinationale) ondernemingen, investeringsfondsen en welvarende vermogende particulieren. De Adviseurs hebben in het verleden ervaring opgedaan bij toonaangevende advocatenkantoren en consultancybureaus. Met hun ervaring zijn zij gedreven om de klant op een actieve manier verder te helpen met haar fiscale vraagstukken. VanLoman gelooft dat een zakelijke relatie niet alleen is gebaseerd op het leveren van goede resultaten, maar ook van gezamenlijke groei en succes. Daarom is VanLoman zowel een deskundig Adviseur als een Coach en teamgenoot. VanLoman waardeert de betrokkenheid en directe benadering van haar medewerkers en is gericht op het verbeteren van relaties met klanten.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 42 medewerkers in dienst
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd is 33 jaar
  • Informeel
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Voor VanLoman geldt dat iedereen de vrijheid heeft voor persoonlijke ontwikkeling door eventuele cursussen/opleidingen te volgen en ook door het samenwerken met senioren.

Waarom werken bij VanLoman

Kirsten
Kirsten
Tax Manager - DGA en vastgoed praktijk

Ik ben voor VanLoman gaan werken, omdat ik graag bij een fiscaal boetiekkantoor werk. Hierdoor staat de fiscaliteit centraal en is er ruimte op je te specialiseren en met collega's te overleggen. Daarnaast trok de sfeer op het kantoor mij erg aan.

Maiken
Maiken
Tax Consultant - Corporate advies

Ik heb stage gelopen op de praktijk van enkele van de partners op dit kantoor, wat voor mij een erg goede ervaring was. Hierdoor leek het mij een prettige werkomgeving. Daarnaast sprak het kantoor mij aan omdat het de uitdaging van een gerenommeerd kantoor biedt, maar niet de massaliteit van de traditionele Big4.

Daniël
Daniël
Tax Consultant

Ik ben via via in contact gekomen met VanLoman. Wat mij aanspreekt is dat VanLoman een puur fiscaal kantoor is, met de sfeer van een klein kantoor maar de inhoud van een groot kantoor.

Guusje
Guusje
Tax Manager, afdeling indirecte belastingen

Via een recruiter kwam ik in contact met VanLoman. Uit de sollicitatiegespreken kwam naar voren dat er een goede klik was. Voor mij speelde vooral ook de informele sfeer op kantoor een belangrijke rol.

Banen bij VanLoman

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging bij VanLoman is om het meest boeiende en uitdagende fiscale werk binnen onze organisatie aan te trekken.. Daarnaast is VanLoman de afgelopen jaren hard gegroeid en is het een uitdaging om met zijn allen een enthousiast en collegiaal team te behouden, waarin we onze cliënten zo goed mogelijk adviseren en van oplossingen voorzien.

‘Samen onze cliënten zo goed mogelijk adviseren en van oplossingen voorzien.’

VanLoman