Werken bij Van Dijk

Van Dijk is opgericht in 1953 en gevestigd in drie historische panden in Waalwijk. Het is een modewinkel van meer dan 2700 vierkante meter waar ruim 150 modemerken worden gepresenteerd van bekende en minder bekende modehuizen.

“ Je moet níet bij Van Dijk gaan werken als je bang bent om je hoofd boven het maaiveld te steken. Je moet wél bij Van Dijk werken als je wilt ondernemen in een onderneming, en wanneer goede verkoop bijdraagt aan je succesgevoel. ”

Guusje van Grol
Guusje van Grol
HR Manager
  • Hoofdkantoor in Waalwijk
  • Actief in Nederland
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd 37 jaar
  • 99 medewerkers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Van Dijk kan je alle kanten op groeien. Je kan zowel binnen je functie of naar een andere functie doorgroeien. Bijvoorbeeld van Verkoper naar Floormanager of een functie op kantoor.

Waarom werken bij Van Dijk

Douwe Klaazen
Douwe Klaazen
Verkoper

Na een tijd parttime te hebben gewerkt bij een andere winkel en mijn studie te hebben afgebroken werd het voor mij tijd voor een fulltime positie. Na te hebben geproefd van het retailvak wilde ik me daar op storten.

Annemiek Vos
Annemiek Vos
Caissière

Na mijn modeopleiding ben ik via een open sollicitatie bij Van Dijk terechtgekomen. Ik was op zoek naar een toonaangevende modezaak waar ik op allerlei gebieden heel veel ervaring op kon doen, en veel kon leren om zo te ontdekken wat voor mij de ideale baan in de modebranche was. Eerlijk gezegd kende ik Van Dijk alleen van horen zeggen.

Michelle Peters
Michelle Peters
Floormanager

Ik ben 14 jaar geleden bij Van Dijk gaan werken, omdat ik het toen al een prachtige winkel vond met luxe merken.

Mirian Steegman
Mirian Steegman
Verkoopster

Voor mij is Van Dijk de mooiste retailwinkel met een oog voor detail en perfectie. Het is een bedrijf met een ziel. Het is een echt familiebedrijf. Er zit passie in, en ik word hier blij van. Ook voor ons medewerkers is het een feestje om in z’n mooie omgeving te werken met zulke mooie spullen. Groot voordeel van een familiebedrijf is dat de lijnen heel kort zijn. Toen ik bij Van Dijk ging werken was het thuis komen.

Sabrina Vermaesen
Sabrina Vermaesen
Floormanager

Ik heb tijdens mijn studieperiode altijd bijbaantjes in de detailhandel gehad. Mode is iets waar ik altijd interesse in heb gehad. Ruim 6 jaar geleden zochten ze een Floormanager voor de afdeling Impuls en daar ben ik destijds gestart. Ik zag Van Dijk altijd al als een geweldig mooie winkel en vooruitstrevend. Er is niks zo mooi als werken voor een zaak met zoveel diversiteit aan merken onder een dak. Het personeel onderling kan het ook goed met elkaar vinden en we zorgen samen voor een gezellige sfeer.

Banen bij Van Dijk

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze belangrijkste uitdaging is om ervoor te zorgen dat we gasten aan ons blijven binden ondanks de opkomst van online winkelen. Wij willen een platform zijn waar we onze klanten een beleving geven en waar ze geïnspireerd raken, waarvoor ze blijven terugkomen bij Van Dijk. Hierbij draait het allemaal om staff, staff en staff. Met de juiste mensen op de juiste plek maken we het verschil.

‘We willen onze klanten een platform bieden waarmee we ze een beleving geven en waar ze geïnspireerd door raken.’

Van Dijk