Werken bij Van Wanrooij Warenhuys

Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel Warenhuys is al ruim veertig jaar de specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels. Door jarenlange ervaring mag het bedrijf toonaangevende keurmerken en certificaten voeren. Van Wanrooij Warenhuys hecht veel waarde aan persoonlijke gastvrijheid voor elke klant.

Van Wanrooij Warenhuys biedt ruim 4500 m2 keukens, badkamers & tegels, heeft altijd een up-to-date assortiment en is thuis in alle interieurstijlen. De werknemers geven graag persoonlijk advies aan klanten en gebruiken de nieuwste technieken voor het realiseren van een nieuwe keuken en/of badkamer. Van Wanrooij Warenhuys is ISO9001 en VCA gecertificeerd.

  • Hoofdkantoor in Waardenburg
  • Showrooms in Waardenburg, Rotterdam en Amsterdam
  • 150 medewerkers in Nederland
  • 35% / 65%
  • Gem. leeftijd 39 jaar
  • 40% thuiswerken is mogelijk

Waarom werken bij Van Wanrooij Warenhuys

Annet
Annet
Telefoniste

Ruim vier jaar geleden heb ik na 18 jaar de switch gemaakt van de bank- en verzekeringswereld naar de keuken- en badkamerbranche. Klantcontact was en is nog steeds erg belangrijk voor mij en laat dat bij het Warenhuys nou erg hoog in het vaandel staan. Een fijne werkomgeving, no-nonsensehouding en leuke collega's maken het plaatje compleet. Vaak is het eerste contact dat de klant heeft met ons Warenhuys via de telefoon. Het geeft dan ook een goed gevoel als je de juiste informatie bij een klant los kunt krijgen en de klant direct naar de juiste afdeling/collega door kunt verbinden. Je bent als Telefoniste toch een soort van visitekaartje van het bedrijf.

Christy
Christy
Medewerker Planning Showroom

Tijdens mijn sollicitatie werd voor mij al snel duidelijk dat dit hét bedrijf was waar ik voor wilde werken. De showroom en de sfeer, maar zeker ook de ontvangst die ik kreeg gaven mij het gevoel dat ik mijn plekje had gevonden!

Norman Czerniejewski
Norman Czerniejewski
Commercieel medewerker binnendienst

Hiervoor was ik werkzaam bij een groothandel in tegels en leverancier van van Wanrooij. Hierdoor had ik dagelijks veel, goed en leuk contact met de binnendienst van van Wanrooij. Toen er een vacature vrij kwam, was ik wel nieuwsgierig. Heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Ton Smidt
Ton Smidt
Keukenadviseur

Ik ben hier gaan werken omdat dit een bedrijf is waar je hard mag werken met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden en waar je niet op zon- en feestdagen hoeft te werken. Uiteindelijk word je na een aantal jaren een met het bedrijf en het bevalt me na meer dan 20 jaar nog steeds goed.

Wilma Berisha
Wilma Berisha
Financieel administratief medewerker

Hiervoor heb ik gewerkt bij een Bouwbedrijf. Voor 15 jaar terug was er een parttime functie in Tiel. De functie en werktijden waren variabel pasten precies bij mij. Ik heb het tot nu toe nog erg naar mijn zin.

Geen vacatures bij Van Wanrooij Warenhuys

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is een unieke beleving creëren voor onze klanten. Wij vertalen graag ieders persoonlijke smaak en wensen naar een droomkeuken en -badkamer. We houden dat gevoel graag vast tot na de oplevering en zetten voor de juiste impact graag een stap extra.

‘Over drie jaar de nummer één leverancier in Nederland zijn voor keukens, badkamers en sanitair voor de projectmarkt.’

Van Wanrooij Warenhuys