Werken bij DHOMUS

Onder de 'DHOMUS koepel' vallen ASTO, LEICHT Amsterdam en Huysinc, ieder onderscheidende labels.
DHOMUS is dé projectpartner voor ontwikkelaars en bouwbedrijven door de familie van bedrijven en hebben bij elkaar ruim 100 jaar ervaring in keukens, badkamers & tegels. DHOMUS bundelt de krachten van alle merken waardoor ze met complete portfolio’s een arsenaal aan kennis, ervaring, inspiratie en service in huis hebben. Of het nou midden of hoog segment is: een tevreden klant staat bovenaan!

DHOMUS is er om alle zorg uit handen te nemen. Van eerste afspraak in één van onze showrooms verspreid door Nederland tot en met strakke processen inclusief complete calculatie, levering, service en garantie. DHOMUS regelt het tot in de puntjes; Dát is fijn thuis komen.

  • Hoofdkantoor in Waardenburg
  • Showrooms in Waardenburg, Rotterdam en Amsterdam
  • 150 medewerkers in Nederland
  • 35% / 65%
  • Gem. leeftijd 39 jaar
  • 40% thuiswerken is mogelijk

Waarom werken bij DHOMUS

Annet
Annet
Telefoniste

Ruim vier jaar geleden heb ik na 18 jaar de switch gemaakt van de bank- en verzekeringswereld naar de keuken- en badkamerbranche. Klantcontact was en is nog steeds erg belangrijk voor mij en laat dat bij Huysinc, onderdeel van DHOMUS is al ruim veertig jaar de specialist op het gebied van keukens, badkamers en tegels nou erg hoog in het vaandel staan. Een fijne werkomgeving, no-nonsensehouding en leuke collega's maken het plaatje compleet. Het geeft dan ook een goed gevoel als je de juiste informatie bij een klant los kunt krijgen en de klant direct naar de juiste afdeling/collega door kunt verbinden. Je bent als Telefoniste toch een soort van visitekaartje van het bedrijf.

Christy
Christy
Medewerker Planning Showroom

Tijdens mijn sollicitatie werd voor mij al snel duidelijk dat dit hét bedrijf was waar ik voor wilde werken. De showroom en de sfeer, maar zeker ook de ontvangst die ik kreeg gaven mij het gevoel dat ik mijn plekje had gevonden!

Norman Czerniejewski
Norman Czerniejewski
Commercieel medewerker binnendienst

Hiervoor was ik werkzaam bij een groothandel in tegels en leverancier van DHOMUS. Hierdoor had ik dagelijks veel, goed en leuk contact met de binnendienst. Toen er een vacature vrij kwam, was ik wel nieuwsgierig. Heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Ton Smidt
Ton Smidt
Keukenadviseur

Ik ben hier gaan werken omdat dit een bedrijf is waar je hard mag werken met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden en waar je niet op zon- en feestdagen hoeft te werken. Uiteindelijk word je na een aantal jaren een met het bedrijf en het bevalt me na meer dan 20 jaar nog steeds goed.

Wilma Berisha
Wilma Berisha
Financieel administratief medewerker

Hiervoor heb ik gewerkt bij een Bouwbedrijf. Voor 15 jaar terug was er een parttime functie in Tiel. De functie en werktijden waren variabel pasten precies bij mij. Ik heb het tot nu toe nog erg naar mijn zin.

Geen vacatures bij DHOMUS

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is een unieke beleving creëren voor onze klanten. Wij vertalen graag ieders persoonlijke smaak en wensen naar een droomkeuken en -badkamer. We houden dat gevoel graag vast tot na de oplevering en zetten voor de juiste impact graag een stap extra.

‘Speciaal voor allemaal’

DHOMUS