Werken bij Van Ons

Van Ons is een internetbureau uit Amsterdam opgericht in 2006. Ze focussen zich op het realiseren van technische oplossingen voor klanten en leveren hun websites hoofdzakelijk op in WordPress, Laravel en ReactNative. Bij Van Ons werken ze met een team van 20 nerds en project managers voor A-merken, reclamebureau's en MKB.

“ Je moet wél bij Van Ons komen werken als je veel development "vlieguren" wilt maken in verschillende projecten. Je moet níet bij Van Ons komen werken als je snel tevreden bent, dat is onze grootste vijand. ”

Jeffrey Visser
Jeffrey Visser
Manager Operations
  • Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd van 28 jaar
  • 20 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bezoekt events in het buitenland (WCEU bijvoorbeeld) en is er een opleidingsbudget voor cursussen en trainingen buiten de deur. Je kunt doorgroeien binnen jouw specialisme.

Waarom werken bij Van Ons

Timo Verkroost
Timo Verkroost
Web developer

Na mijn stage ben ik hier blijven hangen omdat ik goed op m'n plek zit bij Van Ons. De sfeer is goed, de collega's zijn top en de opdrachten zijn uitdagend.

Jelmer IJff
Jelmer IJff
Front-End Developer stagiair

Via via kwam ik op de website van Van Ons terecht en dat trok vanaf het eerste moment al mijn aandacht. De website zag er heel professioneel uit en de vacature was gericht op studenten. Dat gaf voor mij de doorslag om te gaan solliciteren.

Do Kriek
Do Kriek
Product Owner

Mijn studie Aviation Studies vond ik nooit echt super leuk, daarom heb ik mij tijdens mijn studiejaren veel beziggehouden met het ontwerpen en ontwikkelen van websites in WordPress. Na mijn afstuderen ben ik direct opzoek gegaan naar een baan en per toeval kwam ik op de website van Van Ons terecht, de informele maar professionele sfeer sprak mij direct aan!

Lex Dekker
Lex Dekker
Developer

De dag nadat ik mijn HBO diploma op zak had, ben ik opzoek gegaan naar een werkomgeving die bij mij past. Al snel kwam ik in aanraking met Van Ons. Na een dag meelopen voelde ik me gelijk thuis. Nu werk ik met plezier aan uitdagende projecten met leuke collega's en is er altijd ruimte om toffe ideeën uit te werken.

Banen bij Van Ons

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging waar wij dagelijks aan werken is het binnen tijd en budget opleveren van goed werkende en goed uitziende websites. De tijdsdruk is vaak hoog bij klanten en wij onderscheiden ons door netjes en binnen de deadlines websites in de lucht te krijgen. We willen voor de klanten de beste technische oplossing leveren voor het voor het probleem dat ze willen oplossen.

‘De beste technische oplossing leveren voor klanten.’

Van Ons