Werken bij USP Marketing Consultancy

USP Marketing Consultancy is een marktonderzoeksbureau gericht op de bouwsector, installatiesector, doe-het-zelfsector en de woonsector. Door de kennis van de markt achterhaalt USP relevante marktinformatie en brengen ze in kaart wat deze inzichten voor organisaties betekenen, en wat er veranderd of geoptimaliseerd dient te worden. Maar ook hoe organisaties dit kunnen realiseren. Zo helpt USP Marketing Consultancy fabrikanten, retailers en organisaties in binnen- en buitenland het beste uit zichzelf én hun producten of diensten te halen.

Meer informatie over werken bij USP Marketing Consultancy vind je op deze LinkedIn-pagina.

“ Je moet niet bij USP werken als je geen groeiambities hebt en niet het maximale uit ieder project wilt halen. Wij zijn op zoek naar collega's die met ons willen groeien, nieuwe uitdagingen aan willen gaan en niet terugdeinzen voor een complex onderzoeksproject. ”

Lidija Markovic
Lidija Markovic
Manager HR & Operations
  • Hoofdkantoor in Rotterdam
  • Vestigingen in Nederland, Duitsland en Kroatië
  • 33 werknemers in Nederland
  • 55 werknemers wereldwijd
  • 67% / 33%
  • Gem. leeftijd 34 jaar
  • Business casual
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Iedere medewerker krijgt een Personal Development Plan. Hierin legt USP vast wat de groeiambities zijn, welk tijdspad hierbij hoort, welke trainingen er gevolgd kunnen worden en welke ontwikkelstappen er gemaakt dienen te worden.

Waarom werken bij USP Marketing Consultancy

Suzanne Ros
Suzanne Ros
Research Analyst

Ik vond de sectoren waarin USP een marktspecialist is, interessant en zeker relevant. Ook het feit dat USP actief is op internationaal niveau sloot goed op mij, aan aangezien ik een internationale achtergrond heb. De bedrijfscultuur is gevarieerd en 'internationally-minded'.

Maud Eykman
Maud Eykman
Project Manager

Vanwege de doorgroeimogelijkheden, de diversiteit aan klanten en het kunnen werken met grote internationale bedrijven. Ook zeker niet onbelangrijk is de erg gezellige werksfeer!

Jan-Paul Schop
Jan-Paul Schop
Founder - Managing Director

Ik heb USP opgericht en heb gekozen voor specialisatie in de bouw, installatie en DHZ-markt, die erg uitdagend is. We werken voor de grote internationale spelers, die allerlei marketing-, productontwikkeling- en CSR-vraagstukken hebben. Klanten dagen ons continu uit, ze maken ons beter en slimmer.

Lidija Markovic
Lidija Markovic
Manager HR & Operations

Als sociologie student zocht ik een bijbaantje waar ik iets met onderzoek kon doen, zo ben ik in het callcenter van USP terecht gekomen. Ik heb veel kansen gekregen om me te ontwikkelen en door te groeien, daarom werk er 14 jaar later nog steeds met veel plezier. Inmiddels allang niet meer als Telefonisch Marktonderzoeker, maar als Manager HR & Operations en lid van het Management Team.

Esma Morgul
Esma Morgul
Research Analyst

Ik was op zoek naar een bedrijf waar ik samen mee kan groeien. USP, als groeiend bedrijf, paste daarom perfect bij mij en bood me geweldige kansen om verder te komen in mijn carrière. Bovendien voelde ik me vanaf de eerste dag thuis en verzorgd dankzij de geweldige bedrijfscultuur.

Jeroen de Gruijl
Jeroen de Gruijl
Teamleider | Consultant

Ik was op zoek naar een organisatie waarin je als jonge starter gezien en gehoord wordt en aan serieuze opdrachten kunt werken. Bij USP heb ik vanaf dag 1 het vertrouwen gehad om voor de grootste merken in de bouw te werken, en dat doe ik nog steeds met plezier.

Ingrid Kovacic
Ingrid Kovacic
Project Manager

Omdat ik na mijn studie verder wilde met een carrière in marktonderzoek. USP leek mij een goede keuze omdat je de kans krijgt om verder te ontwikkelen. Dit alles brengt uitdagingen met zich mee, maar door het team en de collega's heb je het gevoel dat "voor elk probleem een oplossing bestaat" en dat is geweldig!

Banen bij USP Marketing Consultancy

Vakgebied
There are more vacancies available in other languages
Click here for vacancies in Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

USP Marketing Consultancy heeft veel grote, internationale en complexe projecten. Deze complexiteit komt voort uit de vraag van de klant, maar ook uit de landen waarin we onderzoek doen. Daarom is het belangrijk om voldoende data van de juiste kwaliteit te hebben. De marktkennis die hiermee gepaard gaat, is iets wat we de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd.

‘Het beste marktonderzoeks- bureau voor klanten zijn en blijven, en daarnaast een goede werkgever zijn en medewerkers aan ons binden.’

USP Marketing Consultancy