Werken bij TSA Safety Services

TSA Safety Services maakt de wereld veiliger door het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van veiligheidstoezicht. Dit doen we door gekwalificeerde veiligheidsfunctionarissen in te zetten bij hoog-risicovolle werkzaamheden. Daarnaast leveren we bijvoorbeeld Blackline gasdetectie, elektronisch veiligheidstoezicht en Castell sleutelvergrendelingen. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bedrijven uit de hoog-risico industrie, voedingsindustrie, energiecentrales, farmacie en hightechbedrijven.

  • Hoofdkantoor in Goes
  • Werklocaties: Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Amsterdam, Utrecht en Gelderland
  • 200 werknemers
  • Actief in Nederland, België en Duitsland
  • 15% / 85%
  • Gem. leeftijd 44 jaar
  • Bedrijfskleding voor buitenfuncties

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Scholing en ontwikkeling staat bij TSA Safety Services hoog in het vaandel. Werknemers krijgen maandelijks door middel van e-learning een verplichte opdracht op het gebied van veiligheid, om zo de vereiste certificaten te updaten. Daarnaast kun je doorgroeien naar specifieke functies. Hiervoor wordt een opleidingstraject vastgesteld aan de hand van jouw wensen.

Waarom werken bij TSA Safety Services

Maurice Buijs
Maurice Buijs
Brandwacht bij ASML

Na enkele maanden ander werk op kantoor te hebben gewerkt miste ik de afwisseling die ik bij het werk van brandwacht had.

Anime Paalman
Anime Paalman
Brandwacht

Ik werk bij TSA omdat het een heel interessante baan is en ook een verantwoordelijke functie.

Eric Dijksteel
Eric Dijksteel
Heetwerkwacht/Operationeel veiligheidskundige

Na een aantal jaren in de zorg te hebben gewerkt, ben ik via het UWV bij Tsa Safety Services terecht gekomen.

Nick van Keulen
Nick van Keulen
Senior heetwerkwacht

Ik zocht een bedrijf waar ik mezelf kon zijn én kon groeien als persoon. Bij het sollicitatiegesprek kreeg ik meteen de indruk dat TSA een bedrijf is waar het familiegevoel hoog staat. Als jij in TSA investeert, zal TSA dat ook in jou doen.

Jim Beurskens
Jim Beurskens
Operationeel Veiligheidskundige

Ik was altijd al geïnteresseerd in het begrip veiligheid. Na bij een aantal bedrijven stage te hebben gelopen via een uitzendbureau, trok TSA Safety Services mij het meeste aan. Dit kwam door de leuke werksfeer en het hoge kwaliteitsniveau.

Banen bij TSA Safety Services

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging voor ons bedrijf is om kwalitatief hoogstaand veiligheidspersoneel te plaatsen bij onze opdrachtgevers. De uitdaging voor de organisatie begint al bij goed gemotiveerd personeel vinden.

‘Nederland veiliger maken en streven naar nul incidenten op de locaties waar wij toezicht houden.’

TSA Safety Services