Werken bij True

True is een hostingprovider voor web- en digitale werkplekomgevingen. True bestaat sinds 2000, heeft ongeveer 130 werknemers in dienst en is gevestigd in Amsterdam en Maastricht. Het bedrijf is onderdeel van de Broad Horizon groep die zich richt op cloud en business vraagstukken.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd van 36 jaar
  • 135 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het is mogelijk om een individueel opleidingsplan samen te stellen om bepaalde kennis te verkrijgen of competenties (verder) te ontwikkelen. Dit plan zal in samenspraak met je leidinggevende en de HR-manager worden opgesteld. In het opleidingsplan worden de afspraken bevestigd over je ontwikkeling, het volgen van trainingen en een planning.

Waarom werken bij True

Jerry Anches
Jerry Anches
Service Desk Medewerker

Ik ben bij dit bedrijf gaan werken, omdat de diversiteit van werk en collega's mij erg aansprak. Verder krijg je er ruim de gelegenheid om je te ontwikkelen en door te groeien naar een specialisme of andere functie indien die beschikbaar is.

Egen van Zeeland
Egen van Zeeland
Account Manager Webspace

De sfeer en cultuur die er bij True heerst is ontzettend fijn om in te werken. Verder hebben we een gaaf product. Het 'product' is misschien niet uniek, maar de manier waarop wij het aanbieden kan en doet niemand anders zo goed. Dat maakt het zo leuk om voor True te werken.

Thomas van der Feer
Thomas van der Feer
Linux Engineer

Ik ben voor True gegaan omdat True redelijk informeel is, je kunt jezelf zijn en er is een goede sfeer. Daarnaast ziet het pand er schoon en goed uit, is er tussen de middag een lekkere lunch en spraken de mensen die hier werken mij ook aan. Bovendien heb ik binnen True de kans om door te groeien.

Daniel Hoogland
Daniel Hoogland
Head of Marketing

Ik ben geen techneut, maar heb wel altijd een passie voor IT gehad. Ik heb voor True gekozen omdat ik me hier kan bezighouden met het in de markt zetten van mooie klantverhalen. Met mijn team bedienen we een breed scala aan activiteiten.

Banen bij True

Wat is onze grootste uitdaging?

De inzet van IT bij een bedrijf valt of staat met de manier waarop deze omgeving is ingericht en hoe deze wordt beheerd. True helpt deze omgeving slimmer in te richten, te beheren en te verbeteren. De grootste uitdaging voor True is om het digitale landschap slimmer, handiger en compacter te blijven maken, zodat bedrijven zich kunnen richten op verdere innovatie.

‘Bedrijven de ruimte blijven geven om optimaal te kunnen innoveren’

True