Werken bij True

True ondersteunt organisaties met het beheren en ontwikkelen van hun programma's, zoals websites, webshops en webapplicaties. Hierbij staat het implementeren, managen en verder ontwikkelen van de webomgevingen centraal. Op die manier wordt er een goede samenwerking gecreërd tussen de front- en backoffice, en wordt er binnen de bedrijven die True ondersteunt meer groei gerealiseerd.

Eén van de werkzaamheden van True is het beschikbaar houden van applicaties die om uiteenlopende redenen continue beschikbaar moeten zijn. Ook draagt de organisatie bij aan het moderniseren en beveiligen van webapplicaties. Dat gebeurt nu al sinds 2000. True is onderdeel van Broad Horizon, dat zich richt op cloud- en business vraagstukken.

  • Gevestigd in Amsterdam
  • Actief in Nederland
  • 20% / 80%
  • Gem. leeftijd van 36 jaar
  • 85 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het is mogelijk om een individueel opleidingsplan samen te stellen om bepaalde kennis te verkrijgen of competenties (verder) te ontwikkelen. Dit plan zal in samenspraak met je leidinggevende en de HR-manager worden opgesteld. In het opleidingsplan worden de afspraken bevestigd over je ontwikkeling, het volgen van trainingen en een planning.

Waarom werken bij True

Daniel de Groot
Daniel de Groot
Commercieel Directeur

Ruim acht jaar geleden ben ik initieel bij True binnengestapt om veel te leren van ervaren Accountmanagers. Na het eerste gesprek was ik zo enthousiast over het bedrijf en de cultuur dat ik direct wist: hier wil ik werken.

Aniek Klapwijk
Aniek Klapwijk
Junior Linux Engineer bij Team Partners

True laat je ontwikkelen en leren in de praktijk. Daarnaast krijg je ruimte om je vanuit een persoonlijke benadering te ontwikkelen. Dat vind ik erg fijn. Verder zijn mijn collega's erg leuk en brengen ze een fijne sfeer met zich mee.

Banen bij True

Wat is onze grootste uitdaging?

De inzet van IT bij een bedrijf valt of staat met de manier waarop deze omgeving is ingericht en hoe deze wordt beheerd. True helpt deze omgeving slimmer in te richten, te beheren en te verbeteren. De grootste uitdaging voor True is om het digitale landschap slimmer, handiger en compacter te blijven maken, zodat bedrijven zich kunnen richten op verdere innovatie.

‘Bedrijven de ruimte blijven geven om optimaal te kunnen innoveren’

True