Werken bij TMF Group

TMF Group is opgericht in 1988 en is een wereldwijde expert in lokale expertise. Met kantoren in meer dan 83 landen beschikt TMF Group over de expertise en kennis om bedrijven te helpen uitbreiden. De organisatie helpt klanten met de volgende oplossingen: HR & Payroll, Accounting & Tax, Family & Business Wealth Solutions, Global Governance Solutions, Alternative Investments and Corporate Secretarial.

“ Je moet wél bij ons komen werken als je op zoek bent naar een baan in een diverse en internationale omgeving. Kom níet bij ons werken als je niet van werken in een snel veranderende omgeving houdt. ”

Joost van der Meer
Joost van der Meer
HR Manager
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in 83 landen
  • 53 % / 47%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • 430 medewerkers in Nederland
  • 7600 medewerkers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen de TMF Academy hebben werknemers uitgebreid de mogelijkheid om zowel professionele als soft-skills cursussen te volgen. Onze wereldwijde aanwezigheid maakt een internationale carrière mogelijk. We zijn toegewijd om mensen met potentieel aan te trekken om zo mogelijkheden te creëren voor verbetering binnen het bedrijf.

Waarom werken bij TMF Group

Myrthe Luitjens
Myrthe Luitjens
Legal Officer

Nadat ik was afgestudeerd, ben ik gaan solliciteren en zocht ik naar een internationaal georiënteerde baan. Via een jobsite kwam ik al vrij snel bij TMF Group terecht en werd ik binnen een week uitgenodigd voor een gesprek. De gezellige sfeer sprak mij meteen aan en ik werk bijna alleen maar met internationale klanten.

Marco Geurs
Marco Geurs
HR Specialist

Tijdens mijn studie ben ik bij TMF Group beland als werkstudent op de HR afdeling. Toen ik na mijn studie werd gevraagd om te blijven, hoefde ik daar niet te lang over na te denken. Via de Jr. HR Specialist rol ben ik bij mijn huidige functie van HR Specialist terechtgekomen.

Simone Grondsma
Simone Grondsma
Supervisor Legal

Toen ik net terugkwam uit het buitenland, was ik op zoek naar een internationaal georiënteerde werkgever. Dat TMF Group zowel een internationale clientèle als een global presence heeft, was voor mij de trigger om te solliciteren.

Floris Hop
Floris Hop
Junior Accounting Officer

Werken bij TMF Group geeft mij de mogelijkheid om veel te leren in een relatief korte tijd. Ik krijg een perfect beeld van hoe bedrijven bestuurd worden, hoe wetgeving nageleefd wordt, en hoe de relaties met externe (buitenlandse) partijen verlopen.

Jesper Kuvenhoven
Jesper Kuvenhoven
Team Leader Account Managers

Ik ben bij TMF Group gaan werken omdat het een gerenommeerde naam binnen de trust sector is en vanwege mijn interesse en affiniteit met de financiële markt. Daarnaast is er een multiculturele bedrijfscultuur.

Banen bij TMF Group

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om onze klanten te helpen uitbreiden en in internationale gebieden te investeren.

‘Klanten helpen uitbreiden en investeren in internationale gebieden.’

TMF Group