Werken bij TMF Group

TMF Group is opgericht in 1988 en is een wereldwijde expert in lokale expertise. Met kantoren in meer dan 83 landen beschikt TMF Group over de expertise en kennis om bedrijven te helpen uitbreiden. De organisatie helpt klanten met de volgende oplossingen: HR & Payroll, Accounting & Tax, Family & Business Wealth Solutions, Global Governance Solutions, Alternative Investments and Corporate Secretarial.

“ Je moet wél bij ons komen werken als je op zoek bent naar een baan in een diverse en internationale omgeving. Kom níet bij ons werken als je niet van werken in een snel veranderende omgeving houdt. ”

Joost van der Meer
Joost van der Meer
HR Manager
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Actief in 83 landen
  • 53 % / 47%
  • Gem. leeftijd 40 jaar
  • 430 medewerkers in Nederland
  • 7600 medewerkers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen de TMF Academy hebben werknemers uitgebreid de mogelijkheid om zowel professionele als soft-skills cursussen te volgen. Onze wereldwijde aanwezigheid maakt een internationale carrière mogelijk. We zijn toegewijd om mensen met potentieel aan te trekken om zo mogelijkheden te creëren voor verbetering binnen het bedrijf.

Waarom werken bij TMF Group

Floris Hop
Floris Hop
Accounting Officer

Werken bij TMF Group geeft mij de mogelijkheid om veel te leren in een relatief korte tijd. Ik krijg een perfect beeld van hoe bedrijven bestuurd worden, hoe wetgeving nageleefd wordt, en hoe de relaties met externe (buitenlandse) partijen verlopen.

Jesper Kuyvenhoven
Jesper Kuyvenhoven
Client Executive Director, Global Business Solutions

Ik ben bij TMF Group gaan werken omdat het een gerenommeerde naam binnen de trust sector is en vanwege mijn interesse en affiniteit met de financiële markt. Daarnaast is er een multiculturele bedrijfscultuur.

Mohammed Daimoune
Mohammed Daimoune
Senior Tax Compliance Officer (CIT)

Ik ben bij TMF gaan werken om mijn kennis van internationale belastingen uit te breiden en weer op te frissen. Ook de gedachte om samen te werken met collega's met verschillende achtergronden sprak me aan. Tot nu toe ben ik niet teleurgesteld in mijn keuze en heb ik het erg naar mijn zin bij TMF.

Lauma Jakobsone
Lauma Jakobsone
Tax Compliance Officer (VAT)

Ik heb voor TMF gekozen vanwege de wereldwijde aanwezigheid en de grote verscheidenheid aan cliënten (van eenvoudige operationele entiteiten tot financiële instellingen en holdings). TMF is een geweldige plek om de technische en praktische kant van btw te leren.

Banen bij TMF Group

Vakgebied
There are more vacancies available in other languages
Click here for vacancies in Engels

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om onze klanten te helpen uitbreiden en in internationale gebieden te investeren.

‘Klanten helpen uitbreiden en investeren in internationale gebieden.’

TMF Group