Werken bij TKP Pensioen

TKP is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Ruim 3,7 miljoen Nederlanders en 23 fondsen vertrouwen op hun dienstverlening. 900 specialisten werken dagelijks aan het beste digitale pensioenplatform. De organisatie vindt dat pensioen te belangrijk is om ingewikkeld te zijn. Daarom maakt TKP pensioen 'easy'. Voor deelnemers die pensioen opbouwen of ontvangen. En voor hun pensioenfondsen en werkgevers.

“ Heb je hart voor de klant, wil je het beste uit jezelf halen én weet je dat je samen verder komt? Dan pas je goed bij TKP. Werk je graag op je eigen postzegel en gooi je werk over de schutting? Dan moet je verder zoeken. ”

Ernst de Bie
Ernst de Bie
CEO
  • Hoofdkantoor in Groningen
  • Actief in Nederland
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 38 jaar
  • 902 werknemers in Nederland

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Ruimte om je te ontwikkelen geeft TKP je graag. Je krijgt de uitdagingen in de schoot geworpen. Of je nou op topniveau met bestuurders spart, persoonlijke pensioenvragen beantwoordt of nieuwe interfaces bouwt; jouw ontwikkeling staat centraal – van online academy en coaching tot persoonlijk opleidingsplan.

Waarom werken bij TKP Pensioen

Quentin Beglinger
Quentin Beglinger
Medewerker ICT Servicedesk

Ik was op zoek naar een bedrijf met doorgroeimogelijkheden, waar ik aan mijn carrière kon werken. Hierdoor kwam TKP op mijn lijstje te staan. Na het eerste gesprek was ik meteen enthousiast. Ik wilde direct beginnen!

Jaimy Pomstra
Jaimy Pomstra
Stagiair Facilitaire Zaken

Ik zocht een uitdagende stage om veel van te kunnen leren. Toen ik las dat TKP een stagiair op de afdeling Facilitaire Zaken zocht, dacht ik direct: dat is iets voor mij. TKP is een jong bedrijf met veel groeimogelijkheden en dat sprak me enorm aan.

Erica Denkers
Erica Denkers
Communicatieadviseur

Via via hoorde ik dat TKP een bedrijf is met een fijne werksfeer en veel jonge medewerkers. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een groter en professioneler bedrijf en wilde graag een overstap maken naar een andere sector.

Nynke Smid
Nynke Smid
Pensioenspecialist

Tien jaar geleden was ik toe aan een nieuwe uitdaging. TKP sprak mij aan omdat het een groeiend bedrijf is; er worden veel mogelijkheden geboden om je te ontwikkelen. En de informele sfeer past bij mij.

Dennis Olde Olthof
Dennis Olde Olthof
Pensioenspecialist Dataverwerking

Het begon toen mijn vader mij een krantenartikel toestuurde met de mededeling dat TKP op zoek was naar nieuwe medewerkers. Destijds was ik werkzaam als tester van een nieuw systeem voor diploma’s bij een hogeschool. Zodoende raakte ik geïnteresseerd in de vacature voor Dataverwerking bij TKP. Een goede keus.

Robin Bond
Robin Bond
Customer Journey Expert

Ik werk al 10 jaar bij TKP. En nog steeds ervaar ik veel vrijheid. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en het is hier gezellig. Leuk ook vind ik de vele sportieve activiteiten die TKP organiseert.

Banen bij TKP Pensioen

Wat is onze grootste uitdaging?

Pensioen wordt steeds persoonlijker – en daarmee complexer. Terwijl de behoefte aan eenvoud bij Nederlanders juist groeit. Daarom werkt TKP aan het beste digitale pensioenplatform. Zodat even het pensioenopbouw checken straks net zo eenvoudig is als je banksaldo nu. Een stevige ambitie, waar jij aan kunt meewerken!

‘We willen het beste digitale pensioenplatform bieden.’

TKP Pensioen