Werken bij TKB

TKB heeft Amsterdamse roots en is in 30 jaar gegroeid tot een professionele credit management organisatie. TKB zorgt ervoor dat de credit management processen van hun klanten worden verbeterd, waardoor facturen sneller betaald worden en de klantrelatie behouden blijft. Binnen de organisatie draait alles om communicatie. Met klanten, met de debiteuren en onderling met elkaar. Via woord en beeld. Maar ook via de positionering in gedrag en houding.

“ TKB’ers deinzen niet terug voor een uitdaging of lastig gesprek. Je moet níet bij TKB gaan werken als je afwachtend bent en veel aanmoediging nodig hebt. Je moet vooral wél bij TKB gaan werken als je goed kan communiceren en daar nog beter in wilt worden. En als je gedreven bent om samen voor resultaat te gaan. ”

Stephanie Bouman
Stephanie Bouman
HR manager
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 49% / 51%
  • Gem. leeftijd 33 jaar
  • 200 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad binnen TKB staat niet vast. TKB’ers die ambities hebben en kansen pakken zijn blijvers. Met interne trainingen en een online leerplatform kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling. TKB is een platte organisatie met korte lijnen, waardoor je makkelijk kennis kunt halen bij collega’s en taken kunt oppakken die aansluiten bij jouw ambities en die van TKB.

Waarom werken bij TKB

Marjan
Marjan
Credit Manager

Mijn vorige werkgever werkt samen met TKB, hierdoor had ik één op één contact met de collega`s van TKB. De bedrijfscultuur (geen hiërarchie) trok mij heel erg aan, ook de verantwoordelijkheid en vrijheid die je krijgt om je eigen portefeuille te managen.

Tim
Tim
HR Adviseur

Ik ben hier via een goede vriend terecht gekomen. Hij werkte er al lang met veel plezier. Mijn start bij TKB voelde vanaf het eerste moment als een warm bad, ik denk dat dat ook de reden is dat ik er nog altijd graag werk.

Remco
Remco
Quality Manager

Ik werkte 6 jaar geleden in de detachering voor een andere organisatie. Een oud-collega vroeg of ik eens op gesprek wilde komen aangezien ze bij een jong, enthousiast en vooruitstrevende organisatie werkte. Binnen 1 maand had ik een aanbieding gekregen voor mijn huidige functie welke ik nog steeds bekleed.

Rowen
Rowen
Relationship Developer

Ik vind de mensen belangrijk, zij maken voor mij het verschil. Bij TKB had ik tijdens de verschillende gesprekken direct een klik. Het enthousiasme en de passie spat er bij iedereen van af. Daar wil ik graag deel van uitmaken!

Mariam
Mariam
Account Receivable Specialist

Na het zien van de vacature en de functievereisten kreeg ik een gedreven gevoel om meteen aan de slag te gaan. Tijdens mijn sollicitatiegesprek had ik echt het gevoel dat het meteen klikte met de teamleidsters. Ik ben terecht gekomen bij het leukste ARS Incassoteam!

Danny
Danny
Leadgenerator

Hiervoor was ik werkzaam in de vastgoedwereld. Ik voerde een soortgelijke functie uit en was vastbesloten om hierin verder te gaan. Bij toeval heb ik een kennismaking gehad en door het warme welkom en de klik een sprong in het diepe gemaakt! Absoluut geen spijt van deze keuze!

Banen bij TKB

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We dagen onszelf uit om te blijven innoveren met als doel onze klanten te ontzorgen en ons werk nóg leuker te maken.

‘Blijven innoveren om klanten te ontzorgen en ons werk nóg leuker te maken!’

TKB