Werken bij Temper

Temper is een digitaal platform waarop horecabedrijven korte klussen plaatsen en freelancers een profiel opbouwen om hun diensten te verkopen. Temper heeft als doel om de drempel voor freelancers te verlagen,  zodat zij zelf kunnen bepalen waar, wanneer en tegen welk tarief ze willen werken zonder tussenkomst van een uitzendbureau.

Temper is opgericht in 2015 en wordt inmiddels door ruim 50.000 freelancers en 3.000 horecabedrijven gebruikt. Op het hoofdkantoor van Temper werken ongeveer 60 werknemers. 

“ Je moet níet bij Temper gaan werken als je deadlines en targets niet leuk vindt. Je moet wél bij Temper gaan werken als je veel wil leren en het leuk vindt om veel verantwoordelijkheid te hebben. ”

Paul Eggink
Paul Eggink
Co-Founder / CEO
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Internationale ambities
  • 26 % / 74 %
  • Gem. leeftijd is 29 jaar
  • 108 medewerkers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Budget van een half maandsalaris op jaarbasis om trainingen te volgen. Er is een Sales Cycle Group voor alle commerciële rollen en je kan deelnemen aan workshops over Growth Hacking.

Waarom werken bij Temper

Donna Kok
Donna Kok
Freelance Success Manager

Ik werkte eerst als freelancer via het platform en vond het zo'n goed concept, dat ik ben gaan kijken naar vacatures op temper.works of ik op kantoor kon komen werken.

Stijn Bos
Stijn Bos
Accountmanager

Mijn doel is altijd geweest om op een plek te werken waar iets opnieuw wordt uitgevonden of bestaande systemen worden omgegooid. Onderdeel uitmaken van een bedrijf dat ervoor gaat zorgen dat hele generaties straks op een andere manier werken geeft mij elke dag een kick.

Tim van Gerrevink
Tim van Gerrevink
Team Lead City Launcher

Ik vond het een goed idee en had zelf al ervaren hoe goed het werkte en hoeveel vraag er naar was. Vervolgens kon ik doorgroeien doordat het bedrijf zo hard aan het groeien is.

Melvin Klink
Melvin Klink
City Launcher

Ik was op zoek naar een jong en innovatief bedrijf. Daarnaast heeft de horeca mij altijd geïnteresseerd.

Romana Koster
Romana Koster
Product Designer

Ik kwam net van school en was op zoek naar een leuke baan. Na bij veel bedrijven te hebben gesolliciteerd paste Temper toch het beste bij mij.

Berend Romijn
Berend Romijn
City Launcher

Ik heb hiervoor zelf als freelancer gewerkt via Temper. Ik geloof in het product, heb passie voor de hospitality en ben daarom zelf voor Temper gaan werken om de boodschap verder uit te dragen.

Mitchell de Bos
Mitchell de Bos
City Operations

Ik ben gevraagd om bij Temper te komen werken. Toen ik het concept hoorde, geloofde ik er meteen in. De vrijheid, doorgroeimogelijkheden en de kans om de markt te veranderen zijn voor mij de belangrijkste redenen om hier te werken.

Florine Valkenburg
Florine Valkenburg
City Operations

Het leek mij inspirerend om bij een jong bedrijf te werken die de markt volledig op zijn kop zet. Nadat ik het team leerde kennen en zag hoe ambitieus iedereen was, wist ik dat ik hier thuis hoorde en mee wilde werken aan het grote succes.

Yannick Leue
Yannick Leue
City Operations

Twee jaar geleden heeft Paul (CEO) zijn visie van Temper met mij gedeeld. Ik was direct overtuigd van de kansen en uitdagingen van het bedrijf. Paul benadrukte dat het mogelijk is om een gezamenlijk doel te bereiken, door te ondernemen binnen zijn onderneming. Dit geeft een bepaalde vrijheid die is gepaard met de wil om iedere dag te presteren om specifieke doelen te behalen.

Evelien Vernooij
Evelien Vernooij
Onboarding Specialist

Ik was op zoek naar een bedrijf dat grote impact heeft op de markt, snel groeit en een informele/gezellige werksfeer heeft. Temper bleek hieraan te voldoen. Omdat ze zo aan het groeien zijn brengt dit veel goede energie met zich mee.

Alle banen bij Temper

Wat is onze grootste uitdaging?

Temper heeft als doel om de generatie Y en Z op de arbeidsmarkt te helpen. Volgens Temper willen deze nieuwe generaties zelf bepalen voor welke bedrijven ze werken, wanneer ze dit doen en wat ze gaan verdienen. De uitdaging van Temper is om bedrijven te helpen om de arbeidsvoorwaarden en omstandigheden te creëren waarin deze doelgroep graag werkt. De missie is om binnen twee jaar meer dan een miljoen mensen in Europa kennis te laten maken met onafhankelijkheid op de arbeidsmarkt.

‘Een miljoen mensen kennis laten maken met onafhankelijkheid op de arbeidsmarkt.’

Temper