Werken bij Storyteq

Storyteq helpt bedrijven persoonlijk en relevant te zijn in online video. Dit doen ze met een eigen platform dat het mogelijk maakt om online video's te personaliseren en optimaliseren. Met bijna 20 man werken ze voor grote B2C bedrijven uit Europa en de VS.

“ Je moet níet bij Storyteq gaan werken als je geen affiniteit hebt met media en veel sturing nodig hebt in je werk. Je moet wél bij Storyteq gaan werken als je het leuk vindt om in een klein groeiend bedrijf te werken, zelf initiatief te nemen en een duidelijke mening hebt over wat je vindt dat er moet gebeuren. ”

Lennard Kooy
Lennard Kooy
Managing Director
  • Kantoor in Amsterdam
  • Actief op de internationale markt
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 28 jaar
  • 18 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij StoryTEQ krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen naar de kant die jou het meest ligt. Zowel in de breedte, door nieuwe vaardigheden te leren of nieuwe taken op je te nemen, als in de diepte door externe cursussen en begeleiding van je collega's.

Waarom werken bij Storyteq

Badr Eddial
Badr Eddial
Product Owner

Ik wilde werken bij een jong bedrijf met grote ambities. Dat geeft je de ruimte en het gevoel dat wat jij doet belangrijk is, waarde heeft voor het bedrijf en ook invloed heeft op de koers die het bedrijf neemt. Daarnaast vond ik het belangrijk om in een open/informele omgeving te werken, waar kennis, kunde en discussie zwaarder weegt dan bedrijfshiërarchie.

Simon Blok
Simon Blok
Account Manager

Hiervoor was ik werkzaam bij Talmon, een videoproducent. Bij Storyteq kan ik mijn kennis over video en customer journeys combineren om zo goed mogelijke resultaten te behalen voor onze klanten.

Rogier Ros
Rogier Ros
Salesmanager

Omdat ik van nature nieuwsgierig ben en graag bezig ben met nieuwe en innovatieve dingen. Ik houd niet van het bewandelen van gebaande paden maar word blij van pionieren en het challengen van de status quo.

Milène Killian
Milène Killian
Dynamic Advertising Specialist

Ik was op zoek naar meer verdieping en uitdaging, maar ook een gezellige werkplek. Dit vond ik bij Storyteq! Samen met leuke collega’s werken voor een breed scala aan klanten, waarbij geen dag hetzelfde is.

Renée Reijnders
Renée Reijnders
Project Manager

Storyteq is een leuke jonge club mensen. We werken aan een tof product voor toffe klanten. Het is een innovatief bedrijf waarin ik altijd de mogelijkheid heb om mezelf verder te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.

Koen van de Beek
Koen van de Beek
Design & development

Innovatieve technologie, start-up vanaf het begin meemaken.

Alle banen bij Storyteq

Wat is onze grootste uitdaging?

Komende jaren gaan we het platform verder standaardiseren en meer buiten de Benelux aan de man brengen. Door de toenemende concurrentie is snelheid belangrijk om deze groeiambitie te verwezenlijken.

‘In hoog tempo uitbreiden in Europa.’

Storyteq