Werken bij Stimmt

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 klanten, waaronder Nedap, Van Merksteijn, Freshtival, SciSports, boxers.nl, Top1Toys, Switch en Sam Feldt. Stimmt is gevestigd in Amsterdam en Enschede, ruim 11 jaar geleden opgericht en is sindsdien 5 keer genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Op dit moment werken er 18 werknemers bij Stimmt. Stimmt heeft een plezierige werkcultuur die zich vooral onderscheidt door het gestructureerd werken en de hoge mate van professionaliteit.

“ Je moet wél bij Stimmt komen werken als je graag initiatief neemt en samen met collega's en klanten aan designs en techniek wil bouwen. Je moet niet bij Stimmt gaan werken als je graag van bovenaf aangestuurd wordt. ”

Nick Velten
Nick Velten
Director & Owner
  • Amsterdam en Enschede
  • Actief op de Nederlandse markt
  • 30% / 70%
  • Gem. leeftijd 28 jaar
  • 18 werknemers

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Bij Stimmt zijn er zowel horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden. Je bepaalt zelf hoe je je ontwikkelt en waar je de focus op wilt leggen en kunt ook doorgroeien naar een rol buiten je eigen discipline. Je kunt, in overleg, ook zelf beslissen met welke nieuwe technieken en methoden je aan de slag gaat.

Waarom werken bij Stimmt

Bas Schlüter
Bas Schlüter
Head of design

Ik ben na mijn studie direct aan de slag gegaan bij Stimmt (toenmalig Velten Media) zodat ik dagelijks bezig kon zijn met een veelzijdigheid aan toffe digitale producten. Eerst als front-end developer/designer, en later doorgegroeid naar een leidende rol als head of design.

Christy Lammerink
Christy Lammerink
Designer & front-end developer

De combinatie van structuur en creativiteit was iets dat me bij Stimmt direct aansprak. De diverse projecten en klanten zorgen ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. Ons team staat open voor suggesties en er is volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat ik met veel plezier blijf groeien als professional.

Sanne Zijlstra
Sanne Zijlstra
Project manager

Ik heb bij Stimmt gesolliciteerd omdat ik graag in een jong team wilde werken en samen wilde werken aan toffe projecten. Stimmt heeft een grote ambitie en ik wil graag mijn bijdrage leveren om deze ambitie waar te maken.

Robin Nijenhuis
Robin Nijenhuis
Front-end developer

Ik zag veel potentie om te kunnen groeien binnen het bedrijf. Dit werd mij duidelijk op het moment dat de ontwikkelde websites ging bekijken en daarvan de gebruikte technieken zag. Ook het feit dat het een relatief klein team was trok mij erg aan.

Geen vacatures bij Stimmt

Op dit moment zijn er geen vacatures bij dit bedrijf. Laat je e-mail adres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures op Spielwork.

Wat is onze grootste uitdaging?

Het opleveren van een website is niet meer het eindpunt, maar veel meer het begin. Blijven ontwikkelen, doelen stellen en bijsturen. Voor ons betekent dat dat we voor minder klanten gaan werken, maar veel intensievere en meer langdurige relaties opbouwen. We willen klanten echt helpen hun doelstellingen te bereiken. Daarnaast hebben we de ambitie om de komende jaren flink te groeien. Daarom steken we veel energie in het vinden en begeleiden van aanstormend talent.

‘Blijven ontwikkelen, doelen stellen en bijsturen.’

Stimmt