Werken bij Stichting Triade Vitree

Stichting Triade Vitree biedt zorg en ondersteuning aan volwassenen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis, en aan kinderen, jongeren en gezinnen die (jeugd)zorg nodig hebben. Triade Vitree ondersteunt, begeleidt, behandelt, biedt onderdak of opvang, en zorgt voor een waardevolle daginvulling. Daarbij gaat Triade Vitree altijd uit van de kracht van de cliënt, waarbij het vooral om kansen en mogelijkheden gaat. De zorg en ondersteuning van Triade Vitree is net zo uniek als elk individu.

  • Hoofdkantoor in Lelystad
  • Actief in de regio's Flevoland en IJsselland
  • 1950 werknemers
  • 70% / 30%
  • Gem. leeftijd 41 jaar
  • Thuiswerkmogelijkheden voor kantoorpersoneel

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Triade Vitee vindt het belangrijk dat werknemers zich blijven ontwikkelen. Naast opleidingen en trainingen op locatie, is er ook een ruim aanbod van e-learnings. Triade Vitree houdt hierbij ook rekening met het groeipad en de ontwikkeldoelen van de werknemers.

Waarom werken bij Stichting Triade Vitree

Bianca Gesman
Bianca Gesman
Meewerkend Teamcoördinator en Projectmedewerker

Ik ben bij Triade Vitree gaan werken, omdat de cliënten centraal staan en de doelgroep MVG mij enorm bevalt. Je kunt echt het verschil maken tijdens je werkdag.

Patricia Kolker-Zweep
Patricia Kolker-Zweep
Persoonlijk ondersteuner MVG

Na mijn studie zocht ik een uitdagende werkplek, dit vond ik bij Triade Vitree. Kijken naar wat cliënten wel kunnen en zorg op maat bieden. Dit sprak mij ontzettend aan, waardoor ik meteen besloot om te solliciteren.

Naomi ten Have
Naomi ten Have
Gedragsdeskundige afdeling Zorg

Ik wil graag iets betekenen voor mensen met psychische en cognitieve uitdagingen. Samen met anderen wil ik een veilige omgeving bieden waarin iedere cliënt mag zijn wie hij/zij is en waar hij/zij de nodige zorg krijgt die diegene verdient.

Marlon Geerlings
Marlon Geerlings
Persoonlijk begeleider MVG op een woongroep

Ik wilde graag de zorg in, omdat het me heel erg veel voldoening geeft.

Banen bij Stichting Triade Vitree

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Op dit moment is de personele bezetting onze belangrijkste uitdaging. Werken binnen vaste teams met collega's die je kent en waarmee je goed kunt samenwerken. Dat is wat we iedere collega van harte gunnen.

‘Vaste teams met collega's creëren, waarin iedereen goed met elkaar kan samenwerken.’

Stichting Triade Vitree