Werken bij Stevens Engineering

Stevens Engineering, opgericht in 1986, presenteert zich als een organisatie die vakmanschap in engineering combineert met inzicht en creativiteit. Dit wordt gerealiseerd door een gestroomlijnd werkproces en intensieve samenwerking met opdrachtgevers. Dit sluit aan bij de organisatie slogan: "samen verder". De organisatie hecht waarde aan niet alleen het verdienen van geld, maar ook aan trots zijn op het werk en de medewerkers die dit realiseren.

(Afstudeer)stage of open sollicitatie
Wil je stage lopen en afstuderen in de techniek, of zit jouw ideale vacature er niet tussen? Laat je motivatie dan achter via onderstaande button en ontdek de mogelijkheden die wij bieden om samen te groeien in technologische innovatie.

Stuur je sollicitatie

Je moet níet bij Stevens Engineering gaan werken als je veel hetzelfde wilt doen en niet zelf initiatieven kunt nemen. Je moet wél bij Stevens Engineering gaan werken als je veel wilt leren in unieke projecten voor verschillende opdrachtgevers waar kwaliteit altijd voorop staat.

Martin Vos
Teamleider
  • Hoofdkantoor in Emmen
  • 6% / 94%
  • Gem. leeftijd is 48 jaar
  • 62 medewerkers
  • Thuiswerkmogelijkheden in overleg

Ontwikkelen binnen de organisatie

De mate van ontwikkeling en groeipad bepaalt de medewerker zelf. Opleidingen worden gestimuleerd door de organisatie. Jaarlijks wordt een budget gereserveerd voor opleidingen/cursussen.

Waarom werken bij Stevens Engineering

Jakob Alons
Jakob Alons
Systeem Engineer

Voor mijn mbo heb ik stage gelopen bij Stevens Engineering. Daarna heb ik een hbo-opleiding gedaan en Jan gevraagd of ik mijn afstuderen kon doen bij Stevens Engineering. Dit omdat de sfeer als collega's onderling mij aanspreekt en de klanten van M&M heel erg variëren. De ene dag ben ik met contactlenzen bezig, de volgende dag met PVC-onderdelen en dan weer met drinkbekers voor baby's.

Jan
Jan
Teamleider Manufacturing & Machinery

Het leek mij een prettige werkgever in Emmen. De techniek die men destijds gebruikte, stond mij wel aan. De ontvangst, door wat later mijn collega's werden, was zeer prettig en aangenaam.

André Koops
André Koops
Senior Engineer op de afdeling M&M

Na werkzaam te zijn geweest bij productiebedrijven als Technisch Commercieel Medewerker wilde ik graag werken in een technisch uitdagender omgeving. Dit heb ik op de afdeling Manufacturing & Machinery bij Stevens als Senior Engineering gevonden.

Rick Weinans
Rick Weinans
Constructeur op de afdeling M&M

Na mijn afstuderen heb ik een open sollicitatie gedaan. Het ontwerpen van machines bij Stevens Engineering leek mij erg leuk, vooral omdat elke machine anders is en je hierdoor nooit hetzelfde werk doet.

Jarno Sterenborg
Jarno Sterenborg
Werktuigbouw Constructeur

Ik ben bij Stevens Engineering gaan werken, omdat ze veel verschillende opdrachtgevers hebben waardoor er veel afwisseling is tussen de verschillende projecten. Hierdoor is elk project uniek en uitdagend.

Banen bij Stevens Engineering

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging is om kwalitatieve dienstverlening te kunnen blijven bieden. Het belangrijkste onderdeel hiervan is niet alleen het aantal collega's, maar ook collega's die de gewenste kwaliteit kunnen leveren.

‘Continue kwalitatieve dienstverlening kunnen blijven bieden.’

Stevens Engineering