Werken bij Stek

Stek is een advocatenkantoor gevestigd op het Leidseplein in Amsterdam. Stek is in 2005 opgericht door een team van vijf advocaten en is inmiddels uitgegroeid tot een kantoor van circa zeventig advocaten. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, financieringen, geschillenbeslechting en mededinging & gereguleerde markten. Binnen deze praktijkgebieden zijn wij actief in alle sectoren van de economie. Daarnaast hebben wij multidisciplinaire teams met een specifieke focus op energie & nutsbedrijven, luchtvaart & transport, technologie en zorg. Onze advocaten hebben een brede ervaring binnen de advocatuur en het bedrijfsleven, nationaal en internationaal. Wij werken in kleine teams en zijn gericht op het geven van praktisch, daadkrachtig en persoonlijk juridisch advies van de hoogste kwaliteit.

  • Kantoor in hartje Amsterdam
  • 90+ werknemers
  • Internationaal actief
  • Dispute Resolution, Competition & Regulated Markets, Corporate M&A, Corporate Energy, Banking & Finance
  • Focus op de energie- en luchtvaartsectoren

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Het groeipad binnen Stek staat niet vast. Je krijgt de vrijheid jezelf te ontwikkelen. Vanwege het werken in kleine teams word je (ook als beginnend advocaat) betrokken bij alle aspecten van een dossier of transactie. Er is budget om cursussen en opleidingen te volgen. Daarnaast organiseren wij regelmatig diverse (gezamenlijke) kennis- en vaardigheidstrainingen.

Waarom werken bij Stek

Bart-Jan Heijnen
Bart-Jan Heijnen
Advocaat - Banking and Finance

Tijdens mijn studie kreeg ik college van één van de advocaten van Stek. De manier waarop hij over zijn vak en over het kantoor vertelde, zorgde ervoor dat ik uiteindelijk gesolliciteerd heb bij Stek.

Maarten van der Graaf
Maarten van der Graaf
Partner - Corporate / Banking & Finance

Ik was op zoek naar een plek waar ondernemerschap, kwaliteit, zelfstandigheid, internationaal werk en slimme collega's samenkomen.

Linde Bremmer
Linde Bremmer
Advocaat - Mededingingsrecht

Stek sprak mij aan vanwege de opzet van het kantoor, inhoud van het werk en de leuke collega's. Er wordt samen aan mooie zaken gewerkt, de vraagstukken zijn inhoudelijk uitdagend en er wordt goed geborreld met elkaar. Die mix waardeer ik!

Banen bij Stek

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze blik is internationaal en ambitieus. Op die manier kijken wij ook naar onze toekomst. De praktijk is daarom constant in beweging en Stek blijft dan ook groeien. Ondanks deze groei vinden wij het belangrijk onze persoonlijke manier van werken te blijven behouden. Wij doen ons best een werkomgeving te bieden waarin juridische diensten van topkwaliteit kunnen worden geleverd, maar al onze mensen ook maximaal kunnen leren en prettig kunnen werken.

‘De ongedwongen sfeer en het persoonlijk contact, zowel onderling als met cliënten, maakt Stek voor mij het ideale kantoor.’

Stek