Werken bij Starlight Care

Starlight Care is een kleinschalige zorgorganisatie die één-op-één zorg en begeleiding biedt voor kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Starlight vindt het hierbij belangrijk dat iedere Zorgverlener in zijn/haar kracht staat en de werkzaamheden uitvoert die bij jouw als Zorgverlener, maar ook als persoon past. Met een glimlach naar je werk kunnen is het allerbelangrijkst voor Starlight.

Je moet níet bij Starlight Care komen werken als je niet goed bent in zelf initiatieven nemen en niet zelfstandig invulling kan geven aan een zorgmoment. Je moet wél bij Starlight Care komen werken als je meer tijd en aandacht voor jouw cliënten wilt hebben.

Charissa Croes - van der Wal
Mede-eigenaar
  • Hoofdkantoor in Naaldwijk
  • Actief in Zuid-Holland
  • 16 medewerkers werkzaam
  • 95% / 5%
  • Informeel; toegankelijk voor iedere cliënt
  • Gedeeltelijke thuiswerkmogelijkheden; altijd in overleg

Ontwikkelen binnen de organisatie

Ontwikkeling is iets wat we binnen Starlight Care erg belangrijk vinden. We bieden dan ook jaarlijks vaste scholingen aan het gehele team aan en hebben daarnaast voor iedere Zorgverlener de mogelijkheid om extra verdiepende scholingen of opleidingen te volgen. Drie keer per jaar bieden we themadagen aan om een belangrijk onderwerp onder de aandacht te brengen.

Waarom werken bij Starlight Care

Marlies
Marlies
Leidinggevende

Ik ben bij dit bedrijf gaan werken omdat het een persoonlijke en veilige sfeer heeft. Medewerkers worden in hun kracht gezet waardoor cliënten een zo optimaal mogelijke zorg kunnen ontvangen. Ik draag graag mijn steentje bij om dit mogelijk te kunnen maken.

Cheryl
Cheryl
Verpleegkundige, ambulant

Omdat ik hier veel tijd voor de cliënt heb en dat vind ik erg fijn.

Jessie
Jessie
Persoonlijk begeleider

Ik was op zoek naar een baan waarbij ik meer tijd en aandacht heb voor de cliënten. Ik werd benaderd over de 1 op 1 begeleiding bij Starlight Care. Na dat het eerste gesprek hadden gehad was ik al snel verkocht.

Leslie
Leslie
Persoonlijk begeleider

Ik ben hier gaan werken zodat ik meer persoonsgerichte zorg kon bieden. Bij Starlight Care kan ik meedenken in mijn rooster en caseload.

Banen bij Starlight Care

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

Onze grootste uitdaging van ons werk is dat je te maken hebt met een jonge doelgroep en je veel zelfstandig werkt. Hierdoor heb je gevoelsmatig een grote verantwoordelijkheid. Daarnaast raak je heel betrokken bij iedere cliënt, waardoor het belangrijk is om je eigen grenzen goed te bewaken.

‘Samen stappen maken in je ontwikkeling, zowel van de medewerkers als de cliënten. ’

Starlight Care