Werken bij Sovendus

Sovendus is opgericht in 2008 en faciliteert een netwerk voor webwinkels in het topsegment van de markt. Sovendus vertaalt transacties van webshops naar bereik. Zo helpt Sovendus webwinkels om bestaande klanten meer te binden en tegelijkertijd nieuwe klanten te genereren. Het bedrijf bereikt in acht landen maandelijks ruim 2,5 miljoen consumenten nadat zij een aankoop hebben gedaan in een van de aangesloten webwinkels. Sovendus heeft een samenwerking met strategische partners Daisycon, Affiliprint en Conversive, waarmee zij in een gezamenlijk kantoorpand voor hetzelfde type klant, verschillende vormen van performance-marketing bedrijven.

  • Hoofdkantoor in Duitsland
  • Actief in 8 landen
  • 35 % / 65 %
  • Gem. leeftijd 27 jaar
  • 5 werknemers in Nederland
  • 120 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Binnen Sovendus staat het groeipad niet vast. Er wordt ook buiten je huidige discipline gekeken naar mogelijkheden. Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je opgesteld en het is mogelijk om (externe) trainingen te volgen. Ook is het mogelijk een studieregeling te treffen.

Waarom werken bij Sovendus

Ashwin van der Aa
Ashwin van der Aa
Account Manager

Ik heb altijd al een passie gehad voor sales en online marketing en bij Daisycon kan ik dit perfect combineren. Ik hou me bezig met het topsegment uit de e-commerce en daardoor blijf ik op de hoogte van wat er speelt in de top van de markt.

Martine van der Laan
Martine van der Laan
Account Manager

Het is een internationale organisatie waar je erg veel vrijheid krijgt en ook mogelijkheden om door te groeien. Daarnaast is het Sovendusplatform uniek in Nederland en werken wij mede daardoor met de tofste klanten samen.

Anke van Iersel
Anke van Iersel
Account Manager

Ik ben voor Sovendus gaan werken, omdat ik het belangrijk vind als werknemer dat ik een verschil kan maken met wat ik doe en dat ik kan groeien als persoon.

Daan van der Hofstede
Daan van der Hofstede
Country Manager Benelux

Als onderdeel van een internationale organisatie werd mij de kans geboden om het Nederlandse Sovendusnetwerk op te bouwen en vervolgens met de organisatie mee te groeien. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en er vervolgens geen moment spijt van gehad.

Gijs de Jager
Gijs de Jager
Media Planner

Het was een klein bedrijf met een fijne start-up vibe waar nog alles mogelijk is.

Alle banen bij Sovendus

Wat is onze grootste uitdaging?

Als onderdeel van een grote internationale organisatie hebben we gemerkt dat de Nederlandse en Belgische markt nog verre van verzadigd is. Met de uitbreiding van het team dat verantwoordelijk is voor het beheren van ons klantportfolio is de grootste uitdaging de organisatie voor te bereiden op verdere groei en het optimaliseren van bestaande campagnes.

‘De organisatie voor te bereiden op verdere groei’

Sovendus