Werken bij Sodexo

In Nederland verzorgt Sodexo met zo’n 4.500 medewerkers zowel het management als de uitvoering van een breed pakket aan facilitaire diensten op bijna 1.000 klantlocaties in het bedrijfsleven, de industrie, bij overheidsdiensten, ziekenhuizen, zorg- en onderwijsinstellingen en offshore-installaties. Sodexo biedt facilitaire diensten aan als beveiliging, catering, schoonmaak, wagenparkbeheer, receptie, groenvoorziening, gebouwonderhoud en techniek.

  • Hoofdkantoor NL Capelle aan den IJssel
  • Actief in 80 landen
  • 69% / 31%
  • Gem. leeftijd 49 jaar
  • Circa 4.500 werknemers in Nederland
  • 427.000 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Er is ruimte voor professionele en vaktechnische ontwikkeling. In overleg met je leidinggevende worden opleiding- en ontwikkelmogelijkheden nader bepaald. Je kunt zowel in de breedte als omhoog doorgroeien.

Waarom werken bij Sodexo

Arno Cremers
Arno Cremers
Senior Beheertechnicus

Ik wilde in deze omgeving wonen en toen kwam deze kans voorbij. Bij Sodexo dacht ik eerst aan catering maar toen hoorde ik dat zij al heel lang het gebouwbeheer van KLM doen en op technisch gebied zeer groot zijn.

Sonja Ruijs
Sonja Ruijs
Personal Assistant

De functiebeschrijving was een match met mijn ervaring en interesse. Ik was op zoek naar een baan dichterbij huis en de werklocatie is op 7 minuten fietsen van huis. Sodexo was mij als bedrijf al bekend omdat mijn moeder in de bedrijfscatering werkte en een vriend als cateringmanager bij DNB. Het sollicitatiegesprek was erg fijn evenals de eerste indruk van de sfeer op kantoor.

Ruud Valks
Ruud Valks
Senior Maintenance Engineer

Ik wilde werken bij een groot bedrijf in een leuke omgeving met veel variatie binnen de techniek.

Banen bij Sodexo

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

We bieden diensten aan die een positieve invloed hebben op het welzijn en de kwaliteit van leven van mensen. Als mensen zich goed voelen, presteren ze beter. En dan levert ook de organisatie waar zij werken een topprestatie. Voor de toekomst willen wij onze bijdrage aan de kwaliteit van leven bij onze opdrachtgevers verder uitbouwen, via een breed palet van bijna 100 verschillende diensten op het gebied van Hard FM, Soft FM en Food Services.

‘Bijdrage aan de kwaliteit van leven bij onze opdrachtgevers.’

Sodexo