Werken bij Skyscrapers

Skyscrapers is een bureau uit Amsterdam dat gespecialiseerd is in het verzorgen van traineeships. Op deze manier draagt de organisatie bij aan een goed begin van carrières van starters op de arbeidsmarkt. Deze start wordt gerealiseerd door trainees een intensief Learning & Development programma te laten volgen. Hierdoor beginnen ze met het ‘echte werk’ bij organisaties die zich vaak in het (semi-)publieke domein bevinden.

Je moet niet bij Skyscrapers gaan werken als je al heel specifiek weet welke functie je wil vervullen na je studie, en je niet open staat voor coaching en training. Je moet wél bij Skyscrapers gaan werken als je ambitieus bent en overtuigd van je talenten, maar je nog niet precies weet hoe je deze inzetten wil binnen een organisatie.

  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • 50% / 50%
  • Gem. leeftijd 27 jaar
  • 70 medewerkers
  • Informele dresscode
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Het doel van Skyscrapers is trainees zich zó goed laten ontwikkelen, dat de aangesloten opdrachtgevers gek zijn als ze deze laten gaan. Het overgrote deel van de ‘Skyscrapers’ gaat na het traineeship dan ook bij zijn of haar opdrachtgever in dienst. De ontwikkeling wordt onder andere door coachingsgesprekken, trainingen en cursussen gerealiseerd.

Waarom werken bij Skyscrapers

Sebastian van Groesen
Sebastian van Groesen
Trainee/Junior Toezichthouder Milieu

Tussen Skyscrapers en afstuderen in heb ik allerlei baantjes gehad om de kost mee te verdienen, maar niets op niveau. Na een korte periode had ik een gesprek met de Recruiter van Skyscrapers en zo is het balletje gaan rollen. Toen ik aan de slag ging bij mijn opdracht via Skyscrapers, was het wachten het dubbel en dwars waard!

Geen vacatures bij Skyscrapers

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

Verder kijken dan cv's en focussen op de competenties en ambities van kandidaten. Deze proberen we zo goed mogelijk te matchen met de wensen van onze opdrachtgevers: dit vergt soms creativiteit vanuit zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

‘Ambitieuze, jonge professionals een stevige basis bieden waar ze de rest van hun (professionele) leven op kunnen bouwen.’

Skyscrapers