Werken bij SIX advocaten

SIX advocaten is een toonaangevend en onafhankelijk advocatenkantoor, dat zich uitsluitend richt op overheden en professionele partijen in het vastgoed. Het nichekantoor richt zich op het vastgoed-, bouw-, bestuurs- en aanbestedingsrecht. Cliënten waarderen de persoonlijke, pragmatische en doortastende aanpak.

Je moet wél bij SIX komen werken als je goed functioneert in een kleinschalige, familiale organisatie waar het werk wordt afgewisseld met de nodige gezelligheid. Je moet níet bij SIX komen werken als je een einzelgänger bent die werk alleen als werk beschouwt.

Femke Borst
Partner Huurrecht
  • Kantoor in Amsterdam
  • 75% / 25%
  • Gem. leeftijd 42 jaar
  • 20 werknemers in Nederland (incl. oproepkrachten
  • Casual; soms formeel
  • Thuiswerkmogelijkheden

Ontwikkelen binnen de organisatie

Binnen SIX heb je de vrijheid om jezelf als Advocaat en op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Naast de permanente opleidingsverplichtingen heb je de mogelijkheid om een specialisatie-opleiding te volgen, zoals Grotius. Ook is het mogelijk om te doceren en te publiceren over je vakgebied.

Waarom werken bij SIX advocaten

Ilse Ent
Ilse Ent
Office Manager / Juridisch Secretaresse

Drie maanden na de oprichting ben ik van start gegaan bij SIX en sindsdien heb ik het kantoor zien groeien tot wat het nu is. Mijn eerste kantoor was van soortgelijke grootte en daarna heb ik gewerkt bij een groot kantoor aan de Zuidas en vervolgens voor een éénpitter. Na die ervaringen was voor mij duidelijk dat ik het meest op mijn plaats ben bij een klein tot middelgroot kantoor waar we als één team samenwerken en voor elkaar klaarstaan.

Wing Yen Wong
Wing Yen Wong
Advocaat-Medewerker, Huurrecht

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij SIX. Hiervoor heb ik een eigen praktijk gehad met een andere kantoorgenoot. Ik wilde graag weer met collega's samenwerken en ben via via geïntroduceerd bij SIX. Vanaf het eerste gesprek kon ik mij al gelijk vinden in de denk- en werkwijze van SIX.

Fabian Horsting
Fabian Horsting
Advocaat-Partner, Bouw- en Aanbestedingsrecht

Hiervoor was ik werkzaam bij een groot Amerikaans kantoor. Ik wilde in een hecht team aan hoogwaardige zaken werken waarbij ik veel persoonlijke vrijheid zou hebben bij de inrichting van mijn werk. Dat heb ik bij SIX gevonden.

Irma van den Berg
Irma van den Berg
Advocaat-Partner, Bestuurs- en Omgevingsrecht

Samen met Femke, Wouter, Leon en oud-collega Benno heb ik SIX advocaten in 2008 opgericht. We wilden een top nichekantoor realiseren op het gebied van vastgoed en overheid, maar waar het vooral ook plezierig werken is.

Femke Borst
Femke Borst
Advocaat-Partner, Huurrecht

Alweer 15 jaar geleden begonnen we SIX advocaten. Advocaat zijn vonden en vinden we nog steeds het mooiste wat er is, dan zonder de Zuidas mentaliteit. Dus hoog gespecialiseerd werk, maar wel pragmatisch. Dichtbij de cliënt, werken voor mensen die je mag. Adviseren en procederen. In een platte organisatie met oog voor elkaar. En dat is wat mij betreft heel goed gelukt.

Banen bij SIX advocaten

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De belangrijkste uitdaging van SIX is het vinden van goede en leuke mensen, die met evenveel plezier en passie als de huidige werknemers bij SIX aan de slag willen gaan.

‘Onze reputatie als hoog gespecialiseerd vastgoedkantoor in ere houden.’

SIX advocaten