Werken bij Simmons & Simmons

Simmons & Simmons is een internationaal advocatenkantoor met meer dan 1.800 mensen die werken op 23 kantoren in de belangrijkste zakelijke en financiële centra van Europa, het Midden-Oosten en Azië. Ondanks dat ze deel uitmaken van dit internationale netwerk zijn ze in hun doen en laten typisch Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Ze werken in vier praktijkgroepen succesvol samen voor cliënten in uiteenlopende sectoren.

Je moet níet bij Simmons & Simmons gaan werken als je bij voorkeur graag solistisch en veilig te werk wilt gaan. Je moet wèl bij Simmons & Simmons gaan werken als je gedreven en ondernemend bent, net als wij, en graag in een hecht team samen wilt werken en daarin graag veel verantwoordelijkheid krijgt.

Susannah Vromans
Recruiter
  • Hoofdkantoor in Londen
  • Actief wereldwijd
  • 48% / 52%
  • Gem. leeftijd 37 jaar
  • 140 werknemers in Nederland
  • Ruim 1800 werknemers wereldwijd

Ontwikkelen binnen de organisatie

Commitment wordt beloond bij Simmons & Simmons: in ruil voor jouw inzet geven ze jou vanaf je eerste dag alle ruimte om jezelf zo goed en zo snel mogelijk te ontwikkelen, op de werkvloer en anderszins. Dat betekent dat je direct aan de slag gaat in een hecht team dat aansluit bij jouw talent, passie en persoonlijkheid en dat je altijd kunt rekenen op een ervaren collega om ideeën mee uit te wisselen. Daarnaast bieden ze je diverse opleidingen en trainingen die aansluiten bij elke nieuwe stap in je carrière, bijvoorbeeld via hun eigen Simmons & Simmons Development School en hun internationale Simmons Promotions Schools. Als startende advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist zullen je eerste drie jaar vooral in het teken staan van je beroepsopleiding (NoVA, NOB, KNB), waarbij je als advocaat bovendien de Law Firm School volgt.

Waarom werken bij Simmons & Simmons

Pim Duteweert
Pim Duteweert
Tax Advisor

Bij Simmons & Simmons worden fiscalisten klaargestoomd om naast 'wetstechneuten' ook echte adviseurs te worden. Daarnaast was voor mij doorslaggegevend dat ik aan de slag kon in een praktijk waarin hoogstaande internationale fiscale advisering de boventoon voert.

Gert-Jan Smit
Gert-Jan Smit
Kandidaat-Notaris

Na eerst enkele jaren werkzaam bij een ander kantoor te zijn geweest was het tijd voor een overstap en ben ik bij Simmons & Simmons terecht gekomen. Wat mij heeft overgehaald hier te komen werken zijn de hoogwaardige dienstverlening voor aansprekende cliënten, de no-nonsense cultuur op de werkvloer en de kans om (samen met anderen) iets moois op te bouwen.

Andrada Tiru
Andrada Tiru
Advocaat

Wat mij met name aanspreekt aan Simmons & Simmons (S&S) is dat je naast het werken aan juridisch uitdagende zaken ook de kans krijgt om ondernemend bezig te zijn. Het ontplooien van eigen initiatieven wordt zeer gewaardeerd en er is ruimte voor het uitstippelen van je eigen carrièrepad. Ook spreekt de internationale werkomgeving, waarbij ik vaak samenwerk met collega's uit het wereldwijde S&S netwerk, mij erg aan.

Geen vacatures bij Simmons & Simmons

There are currently no job openings at this company.

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging van Simmons & Simmons is het blijven innoveren en groeien in de diensten die wij leveren aan onze cliënten. We werken samen om steeds efficiëntere en slimmere oplossingen te kunnen leveren voor de meest complexe vraagstukken van onze cliënten. Hierbij staan diversiteit, corporate social responsibility en innovatie natuurlijk hoog in het vaandel.

‘Blijven innoveren om steeds efficiëntere en slimmere oplossingen te kunnen leveren voor de meest complexe vraagstukken van onze cliënten.’

Simmons & Simmons