Werken bij Scholtens Groep

Scholtens Groep is opgericht in 1937 en inmiddels uitgegroeid tot een modern familiebedrijf. De 3 generaties van het bedrijf gaan graag met klanten om de tafel om ideeën te vertalen in concrete gebouwen. Het personeel heeft een hart voor bouwen, ontwikkelen en beheren, en creëren alleen dingen waar ze zelf in zouden willen wonen en werken. Om af te stappen van de traditionele bouw verdiept Scholtens Groep zich in de laatste ontwikkelingen en innovaties om woon- en werkplekken meerwaarde te geven.

“ Je moet wél bij de Scholtens Groep komen werken als je het beste uit jezelf wil halen en houdt van hard werken. Je moet niet bij ons komen werken als je niet van een uitdaging houdt. ”

Laura Oosterbaan
HR-Manager
  • Hoofdkantoor in Wognum
  • 75 werknemers
  • 24% / 76%
  • Gem. leeftijd 41 jaar

Ontwikkelen binnen het bedrijf

Om jouw talenten tot hun recht te laten komen, heeft de Scholtens Groep een Talent Officer in huis: iemand die zich richt op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Waarom werken bij Scholtens Groep

Emiel Ruitenberg
Emiel Ruitenberg
Junior Projectontwikkelaar

Toen ik in de crisis afstudeerde aan de HvA was het lastig om direct een baan te vinden in de projectontwikkeling. Na enkele jaren werkervaring besloot ik bij Scholtens te solliciteren, om de kans te grijpen om bij een lokaal familiebedrijf in de rol als projectontwikkelaar te groeien.

Monique van Doorn
Monique van Doorn
Secretaresse

Ik heb stage gelopen bij de Scholtens Groep en dat beviel erg goed. Uiteindelijk werd mij gevraagd of ik hier wilde blijven werken. Dit leek mij een mooie kans. Inmiddels ben ik bijna 11 jaar verder en heb ik het nog erg naar mijn zin.

Stefan Kok
Stefan Kok
KAM Coördinator

Ik kon bij Scholtens starten als Trainee waardoor ik in korte tijd veel kon leren op verschillende afdelingen. Daarnaast is er ruimte om verder aan je eigen ontwikkelplan te werken en krijg je de kans om aan uitdagende diverse projecten te werken.

Hartger Stellinga
Hartger Stellinga
Projectleider

Ik was op zoek naar een nieuwe baan als projectleider. Het liefst in Noord-Holland en voor wat grotere projecten. Bij de Scholtens Groep worden dingen op een professionele manier aangepakt met goede apparatuur en faciliteiten, maar tegelijkertijd heeft het bedrijf wel een persoonlijke sfeer.

Laura Oosterbaan
Laura Oosterbaan
HR / IT Manager

Hiervoor was ik werkzaam bij Manpower als Inhouse Consultant en daar moest ik ontzettend veel voor reizen. Toen ik via via werd gewezen op een functie bij de Scholtens Groep, klonk dat meteen als een interessante functie. De afdeling personeelzaken was toen helemaal nieuw en moest nog helemaal worden opgezet en dat leek mij een enorm leuke uitdaging!

Banen bij Scholtens Groep

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De nieuwe werkelijkheid is een feit en Scholtens ziet kansen voor alle partijen. Om af te stappen van de traditionele bouw zet de Scholtens Groep zich neer als een veelzijdige onderneming. Wij verdiepen ons in de laatste ontwikkelingen en innovaties om de toekomstige woon-of werkplek meerwaarde te geven. Wij gaan samen met onze opdrachtgevers om tafel om die ideeën te vertalen in concrete gebouwen en huizen.

‘Samen ontwikkelen wij om te bouwen aan de toekomst’

Scholtens Groep